אורז ירוק משגע

את המתכון הזה של אורז ירוק מכינים על ידי ריסוק עלי תרד ועשבי תיבול לקרם ירוק משגע שהטעם שלו נטמע בכל גרגר וגרגר של אורז
את המתכון הזה של אורז ירוק מכינים על ידי ריסוק עלי תרד ועשבי תיבול לקרם ירוק משגע שהטעם שלו נטמע בכל גרגר וגרגר של אורז
  • ניצן סוסיד
  • 220 צפיות
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    275
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 274.6 קק״ל 1647.9 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 80.6 גרם
    שומן 22.2 גרם 133.1 גרם
    נתרן 624.1 מ״ג 3744.5 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 36.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 83.9 מ״ג 503.5 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 23.6 מ״ג
    אשלגן 424.1 מ״ג 2544.8 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    275
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 274.6 קק״ל 1647.9 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 80.6 גרם
    שומן 22.2 גרם 133.1 גרם
    נתרן 624.1 מ״ג 3744.5 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 36.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 83.9 מ״ג 503.5 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 23.6 מ״ג
    אשלגן 424.1 מ״ג 2544.8 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
ניצן סוסיד
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם ירוק


המתכון לאוכלי קטניות

אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם הירוק: טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים לקבלת נוזל סמיך וירוק במרקם חלק.
  2. מחממים שמן זית בסיר בעל מכסה תואם ומטגנים בו את האורז הבסמטי 2-3 דקות תוך כדי ערבוב עד שהגרגרים מצופים בשמן והגוון שלהם מעט משתנה.
  3. יוצקים את הקרם הירוק, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים 25 דקות, עד שגרגרי האורז מתרככים.
  4. מאווררים מעט את האורז בעזרת מזלג ומשאירים מכסה סגור לעוד 5 דקות.
  5. מגישים עם צנוברים קלויים מעט ומקשטים בעלי פטרוזיליה.

 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות