אנטיפסטי גזרים מזוגגים בדבש ותבלינים לנשנוש מושלם

מתכון של אנטיפסטי גזרים מזוגגים, צמחוני, טעים ומושלם לחג שצריך לחגוג את תוצרת אדמת ארצנו. שבועות לא רק של מוצרי חלב!
מתכון של אנטיפסטי גזרים מזוגגים, צמחוני, טעים ומושלם לחג שצריך לחגוג את תוצרת אדמת ארצנו. שבועות לא רק של מוצרי חלב!
  • נעמה רן
  • 149 צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    173
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 173.1 קק״ל 1384.7 קק״ל
    פחמימות 20.0 גרם 160.2 גרם
    שומן 8.5 גרם 67.9 גרם
    נתרן 209.0 מ״ג 1672.2 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 19.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 2.3 מ״ג 18.4 מ״ג
    סידן 80.0 מ״ג 640.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 486.3 מ״ג 3890.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    173
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 173.1 קק״ל 1384.7 קק״ל
    פחמימות 20.0 גרם 160.2 גרם
    שומן 8.5 גרם 67.9 גרם
    נתרן 209.0 מ״ג 1672.2 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 19.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 12.6 גרם
    כולסטרול 2.3 מ״ג 18.4 מ״ג
    סידן 80.0 מ״ג 640.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 486.3 מ״ג 3890.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור

מתכון לאנטיפסטי גזרים בסגנון שאפשר לכנות ‘כמו צימעס ים תיכוני’ או פשוט דרך נהדרת להכין גזרים, צלויים בדבש ותבלינים עם יוגורט קריר, פיסטוק וסומק.  מתאים בדיוק לסעודה חלבית של חג השבועות.

מנות ראשונות
נעמה רן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

גזרים

מרינדה

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים בה את הגזרים.
  2. טורפים את מרכיבי המרינדה בקערה ויוצקים על הגזרים. לאחר מכן, מכסים בנייר כסף.
  3. אופים במשך 20 דקות, מסירים את נייר הכסף ויוצקים מהנוזלים שבתבנית על הגזרים.
  4. אופים 15-20 דקות נוספות (ללא נייר כסף) עד שהגזרים רכים ומזהיבים.
  5. מעבירים לצלחת הגשה, יוצקים יוגורט, בוזקים פיסטוק סומק ועלי זעתר ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות