ארץ זבת חלב: עוגת ביסקוויטים ישראלית עם ריבת חלב

רוצים ביס מהחלומות? זו בדיוק העוגה בשבילכם! עוגת ביסקוויטים עם קרם שמנת וריבת חלב שמעליה גנאש שוקולד רך ונהדר
רוצים ביס מהחלומות? זו בדיוק העוגה בשבילכם! עוגת ביסקוויטים עם קרם שמנת וריבת חלב שמעליה גנאש שוקולד רך ונהדר
  • ניצן סוסיד
  • 329 צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    5729
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5728.7 קק״ל 5728.7 קק״ל
    פחמימות 396.8 גרם 396.8 גרם
    שומן 424.8 גרם 424.8 גרם
    נתרן 1148.0 מ״ג 1148.0 מ״ג
    חלבון 69.2 גרם 69.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 257.3 גרם 257.3 גרם
    כולסטרול 1096.1 מ״ג 1096.1 מ״ג
    סידן 2007.7 מ״ג 2007.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 2646.4 מ״ג 2646.4 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    5729
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5728.7 קק״ל 5728.7 קק״ל
    פחמימות 396.8 גרם 396.8 גרם
    שומן 424.8 גרם 424.8 גרם
    נתרן 1148.0 מ״ג 1148.0 מ״ג
    חלבון 69.2 גרם 69.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 257.3 גרם 257.3 גרם
    כולסטרול 1096.1 מ״ג 1096.1 מ״ג
    סידן 2007.7 מ״ג 2007.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 2646.4 מ״ג 2646.4 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור

קבלו במחיאות כפיים את המשדרגת המלכותית – ריבת החלב! עוגת ביסקוויטים מעולם לא הייתה מושלמת יותר – שכבות של ביסקוויטים וקרם שמנת עם ריבת חלב, שמעל כל אלה שופכים גנאש שוקולד חלב מעולה ומפנק.

מצרכים

מצרכים


קרם

ביסקויטים


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את השמנת, החלב, ריבת החלב, ופודינג הוניל עד ליצירת קרם יציב.
  2. מכינים את הביסקוויטים: טובלים את הפתי בר בחלב המעורבב עם ליקר הקפה ומסדרים שכבה ראשונה בתבנית מלבנית עם נייר אפייה. מורחים מעל שליש מכמות הקרם.
  3. חוזרים על פעולת טבילת הפתי בר, סידור בתבנית ומריחת הקרם פעמיים נוספות, לצורך יצירת שלוש שכבות.
  4. מכינים את הגנאש: מרתיחים בסיר את השמנת המתוקה, מוסיפים את שוקולד החלב ומערבבים עד ליצירת גנאש אחיד.
  5. מוזגים את הגנאש מעל העוגה, מקררים במשך שעתיים, פורסים ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות