אתם הולכים לעוף על זה: כנפיים ברוטב מתוק פיקנטי

מתוק, פיקנטי, קראנצ'י, מרענן. כנפיים ברוטב מתוק פיקנטי, פשוטות להכנה וטעימות. מנה נפלאה להכין בבית בתנור ובמחבת, או על גריל אם אתם עושים מנגל
מתוק, פיקנטי, קראנצ'י, מרענן. כנפיים ברוטב מתוק פיקנטי, פשוטות להכנה וטעימות. מנה נפלאה להכין בבית בתנור ובמחבת, או על גריל אם אתם עושים מנגל
  • רובי מיכאל
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 216.4 קק״ל 5193.4 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 245.3 גרם
    שומן 12.8 גרם 306.3 גרם
    נתרן 496.6 מ״ג 11919.4 מ״ג
    חלבון 15.2 גרם 365.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 87.8 גרם
    כולסטרול 92.5 מ״ג 2220.0 מ״ג
    סידן 12.8 מ״ג 307.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 231.2 מ״ג 5549.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 26.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 216.4 קק״ל 5193.4 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 245.3 גרם
    שומן 12.8 גרם 306.3 גרם
    נתרן 496.6 מ״ג 11919.4 מ״ג
    חלבון 15.2 גרם 365.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 87.8 גרם
    כולסטרול 92.5 מ״ג 2220.0 מ״ג
    סידן 12.8 מ״ג 307.6 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 231.2 מ״ג 5549.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 26.4 מ״ג
    סגור

לפעמים אין חשק למנגל אז הכנתי לכם מתכון לכנפיים מדהימות שמכינים בתנור ובמחבת.

מצרכים

מצרכים


plus minus

כנפי עוף

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
  2. מסדרים את הכנפיים במגש מרופד בנייר אפייה וזורים מלח באחידות.
  3. מכניסים את הכנפיים לתנור למשך 30 דקות.
  4. במקביל בסיר סוטאז’ נקרמל סוכר יחד עם 3 כפות מים.
  5. ברגע שמקבלים צבע של קרמל מוסיפים חומץ אורז, רסק עגבניות, שמן שומשום, סויה, סרירצ׳ה, שום וג׳ינג׳ר חתוכים לקוביות קטנות ומערבבים היטב עם לקקן או כף עץ.
  6. מנמיכים את האש לאש הכי נמוכה וממשיכים לערבב עד שהכנפיים בתנור מוכנות.
  7. ברגע שהכנפיים מוכנות מוסיפים מים רותחים לסיר, מערבבים היטב ומוציאים את הכנפיים מהתנור.
  8. מכניסים את הכנפיים בזהירות לתוך הסיר מכסים ברוטב את הכנפיים בעזרת כף ומניחים נייר אפייה מעל למשך 25 דקות על אש נמוכה-בינונית (בעבוע קל).
  9. מוכן, מעבירים למגש, מפזרים בצל ירוק ובתאבון.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות