בראוניז שוקולד-קפה עם שכבת עוגת גבינה

מתכון של בראוניז שוקולד וקפוצ'ינו עם שכבה מפנקת של עוגת גבינה בטעם משגע שלא תרצו להפסיק לזלול. בתיאבון!
מתכון של בראוניז שוקולד וקפוצ'ינו עם שכבה מפנקת של עוגת גבינה בטעם משגע שלא תרצו להפסיק לזלול. בתיאבון!
  • רחלי קרוט
  • 117 צפיות
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 13 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    6004
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6004.2 קק״ל 6004.2 קק״ל
    פחמימות 400.3 גרם 400.3 גרם
    שומן 433.2 גרם 433.2 גרם
    נתרן 1709.5 מ״ג 1709.5 מ״ג
    חלבון 114.2 גרם 114.2 גרם
    סיבים תזונתיים 14.4 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 266.3 גרם 266.3 גרם
    כולסטרול 2559.9 מ״ג 2559.9 מ״ג
    סידן 1060.2 מ״ג 1060.2 מ״ג
    ברזל 14.3 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 1872.0 מ״ג 1872.0 מ״ג
    אבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 13 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    6004
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6004.2 קק״ל 6004.2 קק״ל
    פחמימות 400.3 גרם 400.3 גרם
    שומן 433.2 גרם 433.2 גרם
    נתרן 1709.5 מ״ג 1709.5 מ״ג
    חלבון 114.2 גרם 114.2 גרם
    סיבים תזונתיים 14.4 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 266.3 גרם 266.3 גרם
    כולסטרול 2559.9 מ״ג 2559.9 מ״ג
    סידן 1060.2 מ״ג 1060.2 מ״ג
    ברזל 14.3 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 1872.0 מ״ג 1872.0 מ״ג
    אבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


בראוניז שוקולד קפוצ'ינו

עוגת גבינה

קצפת וניל (לא חובה)


אופן הכנה

  1. מכינים קפה על בסיס חלב (ממכונה או רגיל). בקערה בינונית שמים חמאה, שוקולד וקפה וממיסים בפולסים של 30 שניות.
  2. מוסיפים סוכר לבן וטורפים.
  3. מוסיפים ביצים, בכל פעם אחת, וטורפים עד שהן נטמעות.
  4. מוסיפים קקאו וקמח ומערבבים היטב עד שאין גושי קמח.
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  6. משמנים תבנית בקוטר 20 ומעבירים פנימה את הבלילה של הבראוניז.
  7. אופים במשך 25 דקות או עד שהחלק החיצוני יציב והחלק הפנימי יציב אבל רך. מצננים.
  8. בקערה גדולה שמים את כל מצרכי עוגת הגבינה וטורפים היטב עד שהבלילה חלקה לגמרי.
  9. מעבירים את הבלילה לתבנית עם הבראוניז ומחזירים לתנור לאפייה של שעה ב-145 מעלות. העוגה צריכה להיות יציבה בצדדים אבל עדיין רוטטת באמצע.
  10. מעבירים את העוגה למקרר למשך הלילה.
  11. מחלצים מהתבנית ומגישים עם או בלי קצפת וניל.
  12. להכנת קצפת וניל: מקציפים יחד במיקסר עם וו הקצפה שמנת להקצפה, פודינג, אבקת סוכר ווניל עד שנוצרת קצפת יציבה. עורמים את הקצפת במרכז העוגה ושומרים במקרר עד להגשה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות