ברוסקטה עם עגבניות של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה מנת פתיחה מושלמת מהמטבח האיטלקי - ברוסקטה עם עגבניות המורכבת מלחם מטוגן עם שום ושמן זית וסלט עגבניות מתובל
תמרה אהרוני מכינה מנת פתיחה מושלמת מהמטבח האיטלקי - ברוסקטה עם עגבניות המורכבת מלחם מטוגן עם שום ושמן זית וסלט עגבניות מתובל
  • תמרה אהרוני
  • 46K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    215
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 214.7 קק״ל 858.8 קק״ל
    פחמימות 25.9 גרם 103.8 גרם
    שומן 11.0 גרם 43.8 גרם
    נתרן 508.8 מ״ג 2035.2 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 32.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 155.9 מ״ג 623.6 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 16.8 מ״ג
    אשלגן 1419.0 מ״ג 5675.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    215
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 214.7 קק״ל 858.8 קק״ל
    פחמימות 25.9 גרם 103.8 גרם
    שומן 11.0 גרם 43.8 גרם
    נתרן 508.8 מ״ג 2035.2 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 32.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 155.9 מ״ג 623.6 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 16.8 מ״ג
    אשלגן 1419.0 מ״ג 5675.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
לחמים
תמרה אהרוני
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קוצצים גס את העגבניות ודק את הבצל, כותשים את השום ופורסים את הבאגט.
  2. בקערה גדולה מערבבים את העגבניות, הבצל, השמן, החומץ הבלסמי. המלח, הפלפל והבזיליקום.
  3. מורחים על פרוסות הלחם בנדיבות את השום.
  4. מחממים את השמן במחבת גדולה. מכניסים אליו את הלחם ומטגנים כ-2-3 דקות מכל צד, עד שהלחם מזהיב היטב. מוציאים את הלחם מהמחבת ומניחים על נייר סופג, לספיגת השמן.
  5. מניחים את הלחם על צלחות, ומניחים מעליו תלולית נדיבה של סלט העגבניות.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות