גלילות חציל במילוי גבינות

השילוב של החציל עם הגבינות כל כך יפה וטעים! גלילות חציל במילוי גבינות – מנה יפה וטעימה בטירוף שהולכת לככב לכם בשולחן החג
השילוב של החציל עם הגבינות כל כך יפה וטעים! גלילות חציל במילוי גבינות – מנה יפה וטעימה בטירוף שהולכת לככב לכם בשולחן החג
  • גיל אטלן
  • 94 צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    250
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 250.4 קק״ל 1502.3 קק״ל
    פחמימות 12.8 גרם 76.6 גרם
    שומן 21.8 גרם 130.6 גרם
    נתרן 271.0 מ״ג 1625.8 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 28.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 29.3 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 50.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סידן 26.3 מ״ג 157.8 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 469.6 מ״ג 2817.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    250
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 250.4 קק״ל 1502.3 קק״ל
    פחמימות 12.8 גרם 76.6 גרם
    שומן 21.8 גרם 130.6 גרם
    נתרן 271.0 מ״ג 1625.8 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 28.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 29.3 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 50.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סידן 26.3 מ״ג 157.8 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 469.6 מ״ג 2817.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי


אופן הכנה

  1. בעזרת קולפן או סכין חדה, פורסים את החציל לאורכו לפרוסות דקות.
  2. מסדרים את פרוסות החציל על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  3. מברישים את החצילים בשמן זית, מפלפלים וממליחים ומכניסים לתנור חם 200 מעלות למשך כ-25-30 דקות עד שמשחימות יפה.
  4. מוציאים ומעבירים את נייר האפייה עם החצילים לצינון על גבי רשת.
  5. בזמן שהחצילים נאפים בתנור, מכינים את תערובת הגבינות: בקערה מועכים ומערבבים את כל מרכיבי המילוי לתערובת אחידה - טועמים ומתקנים טעם.
  6. פורסים ניילון נצמד  על משטח עבודה ומסדרים עליו את פרוסות החציל כשהן חופפות אחת לשניה; צריך להתקבל מלבן של 40*30.
  7. מניחים את תערובת הגבינה לכל רחבו של חלקו התחתון של מלבן החצילים - משאירים שוליים של 8-10 ס”מ.
  8. בעזרת הניילון הנצמד, מגלגלים את פרוסות החציל מעל הגבינה - כמו סושי - עד שנוצר גליל יפה.
  9. עוטפים ומהדקים היטב ומעבירים להתייצבות במקרר לשעה.
  10. מוציאים מהמקרר, מסירים את הניילון הנצמד ופורסים מדליונים בעובי של 1-1.5 ס”מ. מניחים על צלחת הגשה ומגישים יחד עם קרקרים
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות