דגים ממולאים עשבי תיבול לאירוח בלקני מרשים

מחפשים ארוחה קיצית, קלילה וטעימה שאפשר להכין בזריזות על המנגל או בתנור הביתי? דפנה קרמר עם דגים ממולאים, דגי ים במלית עשירה וארומטית בתוספת לימון
מחפשים ארוחה קיצית, קלילה וטעימה שאפשר להכין בזריזות על המנגל או בתנור הביתי? דפנה קרמר עם דגים ממולאים, דגי ים במלית עשירה וארומטית בתוספת לימון
  • דפנה קרמר
  • 122 צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    694
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 694.2 קק״ל 2082.6 קק״ל
    פחמימות 13.1 גרם 39.3 גרם
    שומן 62.2 גרם 186.6 גרם
    נתרן 2639.7 מ״ג 7919.0 מ״ג
    חלבון 41.8 גרם 125.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 21.4 גרם
    כולסטרול 156.2 מ״ג 468.6 מ״ג
    סידן 124.6 מ״ג 373.8 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 6547.2 מ״ג 19641.7 מ״ג
    אבץ 18.2 מ״ג 54.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    694
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 694.2 קק״ל 2082.6 קק״ל
    פחמימות 13.1 גרם 39.3 גרם
    שומן 62.2 גרם 186.6 גרם
    נתרן 2639.7 מ״ג 7919.0 מ״ג
    חלבון 41.8 גרם 125.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 21.4 גרם
    כולסטרול 156.2 מ״ג 468.6 מ״ג
    סידן 124.6 מ״ג 373.8 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 6547.2 מ״ג 19641.7 מ״ג
    אבץ 18.2 מ״ג 54.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


כשר לפסח ללא חשש קטניות

אופן הכנה

  1. מדליקים את המנגל או את התנור לחום של 250 מעלות.
  2. קוצצים את עשבי התיבול, עגבניות ושום ומעבירים לקערה.
  3. מוסיפים פלפל צ׳ומה, מלח, שמן זית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וריחנית.
  4. פותחים את בטן הדג וממלאים את חלל הבטן בתערובת הארומטית בנדיבות.
  5. את הלימון פורסים ומניחים על כל דג 2-3 פרוסות.
  6. ממליחים את הדג מבחוץ לפי הטעם, ומשמנים בשמן זית.
  7. אופים בתנור 25 דקות בחום גבוה או 20 דקות על המנגל.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות