דגים ממולאים עשבי תיבול לאירוח בלקני מרשים
מחפשים ארוחה קיצית, קלילה וטעימה שאפשר להכין בזריזות על המנגל או בתנור הביתי? דפנה קרמר עם דגים ממולאים, דגי ים במלית עשירה וארומטית בתוספת לימון
מחפשים ארוחה קיצית, קלילה וטעימה שאפשר להכין בזריזות על המנגל או בתנור הביתי? דפנה קרמר עם דגים ממולאים, דגי ים במלית עשירה וארומטית בתוספת לימון
- דפנה קרמר
- 182 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 694.2 קק״ל 2082.6 קק״לפחמימות 13.1 גרם 39.3 גרםשומן 62.2 גרם 186.6 גרםנתרן 2639.7 מ״ג 7919.0 מ״גחלבון 41.8 גרם 125.4 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 11.6 גרםשומן רווי 7.1 גרם 21.4 גרםכולסטרול 156.2 מ״ג 468.6 מ״גסידן 124.6 מ״ג 373.8 מ״גברזל 5.0 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 6547.2 מ״ג 19641.7 מ״גאבץ 18.2 מ״ג 54.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות694
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 694.2 קק״ל 2082.6 קק״לפחמימות 13.1 גרם 39.3 גרםשומן 62.2 גרם 186.6 גרםנתרן 2639.7 מ״ג 7919.0 מ״גחלבון 41.8 גרם 125.4 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 11.6 גרםשומן רווי 7.1 גרם 21.4 גרםכולסטרול 156.2 מ״ג 468.6 מ״גסידן 124.6 מ״ג 373.8 מ״גברזל 5.0 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 6547.2 מ״ג 19641.7 מ״גאבץ 18.2 מ״ג 54.5 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 694 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
כשר לפסח ללא חשש קטניות
אופן הכנה
- מדליקים את המנגל או את התנור לחום של 250 מעלות.
- קוצצים את עשבי התיבול, עגבניות ושום ומעבירים לקערה.
- מוסיפים פלפל צ׳ומה, מלח, שמן זית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וריחנית.
- פותחים את בטן הדג וממלאים את חלל הבטן בתערובת הארומטית בנדיבות.
- את הלימון פורסים ומניחים על כל דג 2-3 פרוסות.
- ממליחים את הדג מבחוץ לפי הטעם, ומשמנים בשמן זית.
- אופים בתנור 25 דקות בחום גבוה או 20 דקות על המנגל.
כשר לפסח ללא חשש קטניות
אופן הכנה
- מדליקים את המנגל או את התנור לחום של 250 מעלות.
- קוצצים את עשבי התיבול, עגבניות ושום ומעבירים לקערה.
- מוסיפים פלפל צ׳ומה, מלח, שמן זית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וריחנית.
- פותחים את בטן הדג וממלאים את חלל הבטן בתערובת הארומטית בנדיבות.
- את הלימון פורסים ומניחים על כל דג 2-3 פרוסות.
- ממליחים את הדג מבחוץ לפי הטעם, ומשמנים בשמן זית.
- אופים בתנור 25 דקות בחום גבוה או 20 דקות על המנגל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)