הום פרייז אפויים ברוטב צ’ילי וטריאקי

לא תאמינו כמה קל להכין הום פרייז לבד בבית. מכינים את תפוחי האדמה בתנור בלי לטגן וללכלך את הבית בריח של טיגונים. בתיאבון!
לא תאמינו כמה קל להכין הום פרייז לבד בבית. מכינים את תפוחי האדמה בתנור בלי לטגן וללכלך את הבית בריח של טיגונים. בתיאבון!
  • יעל קצב
  • 180 צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    533
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 533.0 קק״ל 1598.9 קק״ל
    פחמימות 96.3 גרם 288.8 גרם
    שומן 11.1 גרם 33.2 גרם
    נתרן 2010.7 מ״ג 6032.0 מ״ג
    חלבון 9.7 גרם 29.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.2 מ״ג 57.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 103.2 מ״ג 309.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    533
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 533.0 קק״ל 1598.9 קק״ל
    פחמימות 96.3 גרם 288.8 גרם
    שומן 11.1 גרם 33.2 גרם
    נתרן 2010.7 מ״ג 6032.0 מ״ג
    חלבון 9.7 גרם 29.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.2 מ״ג 57.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 103.2 מ״ג 309.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

תפוחי אדמה

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל200 מעלות.
  2. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות של 2 סנטימטר.
  3. מניחים את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעל שמים שמן זית, קמח לבן, קורנפלור, מלח ומערבבים לאיחוד. משטחים את תפוחי האדמה על התבנית ומכניסים לתנור למשך 25-30 דקות עד להזהבה וריכוך.
  4. במחבת יחסית עמוקה שמים צ’ילי מתוק, טריאקי, שום וג’ינג’ר ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את תפוחי האדמה פנימה ומערבבים למשך 2 דקות.
  5. מעבירים לצלחת הגשה ומעל בעזרת מספריים גוזרים בצל ירוק. בתאבון!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות