חיתוכיות שוקולד וקוקוס כשרות לפסח

קינוח לחג הפסח: חיתוכיות ממכרות וטעימות עם העוגיות של פסח שכולנו אוהבים. מסוג המתכונים שאי אפשר להפסיק לזלול. בתאבון
קינוח לחג הפסח: חיתוכיות ממכרות וטעימות עם העוגיות של פסח שכולנו אוהבים. מסוג המתכונים שאי אפשר להפסיק לזלול. בתאבון
  • עדי קלינגהופר
  • 940 צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    6036
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6036.1 קק״ל 6036.1 קק״ל
    פחמימות 515.4 גרם 515.4 גרם
    שומן 411.6 גרם 411.6 גרם
    נתרן 1052.6 מ״ג 1052.6 מ״ג
    חלבון 69.9 גרם 69.9 גרם
    סיבים תזונתיים 68.3 גרם 68.3 גרם
    שומן רווי 280.5 גרם 280.5 גרם
    כולסטרול 441.5 מ״ג 441.5 מ״ג
    סידן 615.6 מ״ג 615.6 מ״ג
    ברזל 33.0 מ״ג 33.0 מ״ג
    אשלגן 3896.5 מ״ג 3896.5 מ״ג
    אבץ 16.4 מ״ג 16.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    6036
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6036.1 קק״ל 6036.1 קק״ל
    פחמימות 515.4 גרם 515.4 גרם
    שומן 411.6 גרם 411.6 גרם
    נתרן 1052.6 מ״ג 1052.6 מ״ג
    חלבון 69.9 גרם 69.9 גרם
    סיבים תזונתיים 68.3 גרם 68.3 גרם
    שומן רווי 280.5 גרם 280.5 גרם
    כולסטרול 441.5 מ״ג 441.5 מ״ג
    סידן 615.6 מ״ג 615.6 מ״ג
    ברזל 33.0 מ״ג 33.0 מ״ג
    אשלגן 3896.5 מ״ג 3896.5 מ״ג
    אבץ 16.4 מ״ג 16.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


בסיס כדורי שוקולד

שכבת קוקוס

ציפוי

קישוט


כשר לפסח ללא חשש קטניות

אופן הכנה

  1. מכינים את בסיס כדורי השוקולד: שמים בשקית סגורה את העוגיות ובעזרת מערוך מרסקים אותן לפירורים גסים. מניחים את העוגיות המרוסקות בקערה גדולה.
  2. ממיסים בסיר על להבה נמוכה חלב, סוכר, חמאה, שוקולד ואבקת קקאו עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מעבירים את התערובת לקערת העוגיות המרוסקות. מערבבים בעזרת כף או מרית כך שכל הפירורים יהיו עטופים שוקולד משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא לחצי שעה (אם תרצו לקשט בכדורי שוקולד את החיתוכיות אז השאירו לכם קצת מהכמות בצד, כדררו אותם וצפו אותם בקוקוס טחון).
  4. מכינים את שכבת הקוקוס: בסיר על להבה נמוכה שמים קוקוס, סוכר ושמנת מתוקה, ומביאים לרתיחה עד קבלת בלילה סמיכה.
  5. שופכים את בלילת הקוקוס מעל השכבה של השוקולד, משטחים ומעבירים להקפאה למשך כשעה.
  6. מכינים את הציפוי: ממיסים בפולסים במיקרוגל את השוקולד מריר יחד עם השמנת המתוקה.
  7. מוזגים את הציפוי מעל שכבת הקוקוס ומשטחים עד ציפוי אחיד.
  8. מעבירים להתייצבות בהקפאה למשך 4 שעות או לילה במקרר.
  9. מוציאים מקירור, מחלצים מנייר האפייה ומקשטים. פורסים לחיתוכיות ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות