טראפלס פרווה קוקוס משגעים של מירי כהן

כדורי קוקוס פרווה- הקינוח ששבר את הרשת, ואם האורחים מלאים עד אפס מקום, מניחים בצנצנת ושולחים אותם הביתה עם מתנה
כדורי קוקוס פרווה- הקינוח ששבר את הרשת, ואם האורחים מלאים עד אפס מקום, מניחים בצנצנת ושולחים אותם הביתה עם מתנה
  • מירי כהן
  • 288 צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    228
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.1 קק״ל 5702.0 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 259.4 גרם
    שומן 17.6 גרם 440.9 גרם
    נתרן 66.9 מ״ג 1672.6 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 78.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 77.4 גרם
    שומן רווי 13.8 גרם 343.8 גרם
    כולסטרול 0.6 מ״ג 14.0 מ״ג
    סידן 26.8 מ״ג 669.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 23.5 מ״ג
    אשלגן 156.9 מ״ג 3923.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 14.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    228
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.1 קק״ל 5702.0 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 259.4 גרם
    שומן 17.6 גרם 440.9 גרם
    נתרן 66.9 מ״ג 1672.6 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 78.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 77.4 גרם
    שומן רווי 13.8 גרם 343.8 גרם
    כולסטרול 0.6 מ״ג 14.0 מ״ג
    סידן 26.8 מ״ג 669.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 23.5 מ״ג
    אשלגן 156.9 מ״ג 3923.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 14.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר את השמנת הצמחית עם חלב הסויה והאינסטנט וניל במהירות גבוהה. אחרי כמה דקות מוסיפים את תמצית הווניל ואבקת הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה וגבוהה.
  2. מוסיפים קוקוס ומערבבים. כעת חשים את המרקם בידיים. העיסה צריכה להיות במרקם שמאפשר לגלגל כדורים. אם היא רכה מדי, אפשר להוסיף עוד קוקוס.
  3. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  4. מוציאים את התערובת מהמקרר, יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג ומגלגלים בקוקוס.
  5. בינתיים ממיסים את השוקולד וחמאת הבוטנים, כל אחד בנפרד. אפשר בשני סירי בן מארי ואפשר בשתי קעריות במיקרוגל, בפולסים קצרים של 30 שניות, עד להמסה.
  6. מזלפים על כדורי הקוקוס שוקולד מומס וחמאת בוטנים מומסת בעזרת כפית. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בתותים או מעבירים לצנצנת יפה.
טראפלס קוקוס
כדורי קוקוס של מירי כהן צילום: אפיק גבאי

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים