כמו בכניסה לעיר העתיקה: בייגל ירושלמי אסלי

בדרך לסמטאות העיר העתיקה מתחילים להריח את הריח הנפלא שלו - הבאנו לכם מתכון מושלם של בייגל ירושלמי שמגישים עם שקית זעתר קטנה או לאבנה, אתם מחליטים!
בדרך לסמטאות העיר העתיקה מתחילים להריח את הריח הנפלא שלו - הבאנו לכם מתכון מושלם של בייגל ירושלמי שמגישים עם שקית זעתר קטנה או לאבנה, אתם מחליטים!
  • ענת אלישע
  • 3K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 218.9 קק״ל 3502.3 קק״ל
    פחמימות 7.1 גרם 113.7 גרם
    שומן 19.8 גרם 317.6 גרם
    נתרן 743.7 מ״ג 11898.6 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 87.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 55.2 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 46.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.1 מ״ג 273.8 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 61.7 מ״ג
    אשלגן 123.0 מ״ג 1967.4 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 32.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 218.9 קק״ל 3502.3 קק״ל
    פחמימות 7.1 גרם 113.7 גרם
    שומן 19.8 גרם 317.6 גרם
    נתרן 743.7 מ״ג 11898.6 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 87.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 55.2 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 46.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.1 מ״ג 273.8 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 61.7 מ״ג
    אשלגן 123.0 מ״ג 1967.4 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 32.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

ציפוי


אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר מניחים קמח, סוכר ושמרים ומערבבים. מוסיפים שמן ומים ולשים במשך 2 דקות. מוסיפים מלח ולשים עוד 8 דקות במהירות נמוכה בינונית. יוצרים כדור ומעבירים לקערה משומנת קלות בשמן זית.
  2. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח.
  3. מורידים את הבצק למשטח עבודה ומחלקים לכדורים במשקל 130 גרם כל אחד.
  4. מניחים את הכדורים על משטח מקומח קלות ומתפיחים עוד כ25-30 דקות.
  5. מכינים 2 קערות גדולות. באחת שמים מים ובשניה שומשום.
  6. יוצרים חור במרכז כדור הבצק, מרחיבים בעזרת הידיים ויוצרים צורת אליפסה. ממשיכים כך עם כל שאר כדורי הבצק. חוזרים לבייגל הראשון שפתחנו ומרחיבים עוד קצת את הצורה. טובלים במים ולאחר מכן בשומשום. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה
  7. ממשיכים כך עם כל שאר הבייגל. מתפיחים עוד 15-20 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות חום סטטי (עליון תחתון) עד הזהבה עמוקה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות