כן, לא, שחור לבן: עוגת קרמבו פרווה משגעת

קרמבו בקיץ? בטח שכן! מתכון לעוגת מוס מרשימה וקלה להכנה. קרירה וקפואה וללא חלב בהשראת הממתק החורפי האהוב ביותר
קרמבו בקיץ? בטח שכן! מתכון לעוגת מוס מרשימה וקלה להכנה. קרירה וקפואה וללא חלב בהשראת הממתק החורפי האהוב ביותר
  • ענת אלישע
  • 30K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4511
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4511.0 קק״ל 4511.0 קק״ל
    פחמימות 538.1 גרם 538.1 גרם
    שומן 237.5 גרם 237.5 גרם
    נתרן 3123.5 מ״ג 3123.5 מ״ג
    חלבון 58.7 גרם 58.7 גרם
    סיבים תזונתיים 17.0 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 186.0 גרם 186.0 גרם
    כולסטרול 1481.0 מ״ג 1481.0 מ״ג
    סידן 485.1 מ״ג 485.1 מ״ג
    ברזל 18.6 מ״ג 18.6 מ״ג
    אשלגן 1698.8 מ״ג 1698.8 מ״ג
    אבץ 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4511
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4511.0 קק״ל 4511.0 קק״ל
    פחמימות 538.1 גרם 538.1 גרם
    שומן 237.5 גרם 237.5 גרם
    נתרן 3123.5 מ״ג 3123.5 מ״ג
    חלבון 58.7 גרם 58.7 גרם
    סיבים תזונתיים 17.0 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 186.0 גרם 186.0 גרם
    כולסטרול 1481.0 מ״ג 1481.0 מ״ג
    סידן 485.1 מ״ג 485.1 מ״ג
    ברזל 18.6 מ״ג 18.6 מ״ג
    אשלגן 1698.8 מ״ג 1698.8 מ״ג
    אבץ 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור

הקרמבו דווקא הגיע אלינו מאירופה, אבל הפך די מהר להיות ממתק ישראלי אהוב. אז מהי עוגת קרמבו? במקום ביסקוויט יש כאן תחתית עוגת שוקולד, הקרם הוא מילוי של קצפת פרווה צחורה בטעם וניל ובמקום הצימקאו הדקיק יש לנו שכבת ציפוי של גנאש שוקולד מריר. יאמי!

עוגות מוס
ענת אלישע
X

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. משמנים תבנית עגולה קוטר 26 או 28 ומחממים תנור ל-180 מעלות חום.
  2. מכניסים לקערת המיקסר את הביצים ומקציפים במהירות גבוהה במשך דקה אחת. מוסיפים את הסוכר באיטיות ומקציפים במשך 5 דקות.
  3. מנמיכים מהירות למינימום ומוסיפים פודינג שוקולד ואבקת אפייה.
  4. מעבירים לתבנית ואופים במשך כ-15 דקות.
  5. מכינים את הקצפת: בקערת המיקסר שמים קצפת צמחית, אבקת סוכר ופודינג וניל ומקציפים במשך 3 דקות במהירות גבוהה.
  6. מניחים את הקצפת בעזרת לקקן על פני העוגה שהצטננה מבעוד מועד ומיישרים אותה. מכניסים למקרר ומכינים במקביל את גנאש השוקולד.
  7. מניחים בקערה שוקולד וקצפת צמחית וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, מערבבים בין לבין עד המסה של השוקולד.
  8. מזלפים את הגנאש מעל הקצפת ומכניסים למקרר ללילה להתייצבות.
  9. מומלץ להקפיא כחצי שעה לפני ההגשה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות