לא מפעילים תנור: עוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה

מי אמר שחייבים להפעיל תנור כדי להכין ולאכול עוגה טעימה וקלה להכנה? ספיר דהן מביאה לנו מתכון משגע לעוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה הכי טעימה שתאכלו
מי אמר שחייבים להפעיל תנור כדי להכין ולאכול עוגה טעימה וקלה להכנה? ספיר דהן מביאה לנו מתכון משגע לעוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה הכי טעימה שתאכלו
  • מערכת Foody
  • 192 צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    5216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5216.2 קק״ל 5216.2 קק״ל
    פחמימות 301.4 גרם 301.4 גרם
    שומן 402.0 גרם 402.0 גרם
    נתרן 595.9 מ״ג 595.9 מ״ג
    חלבון 45.9 גרם 45.9 גרם
    סיבים תזונתיים 20.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 251.5 גרם 251.5 גרם
    כולסטרול 711.2 מ״ג 711.2 מ״ג
    סידן 508.7 מ״ג 508.7 מ״ג
    ברזל 20.6 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 2051.5 מ״ג 2051.5 מ״ג
    אבץ 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    5216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5216.2 קק״ל 5216.2 קק״ל
    פחמימות 301.4 גרם 301.4 גרם
    שומן 402.0 גרם 402.0 גרם
    נתרן 595.9 מ״ג 595.9 מ״ג
    חלבון 45.9 גרם 45.9 גרם
    סיבים תזונתיים 20.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 251.5 גרם 251.5 גרם
    כולסטרול 711.2 מ״ג 711.2 מ״ג
    סידן 508.7 מ״ג 508.7 מ״ג
    ברזל 20.6 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 2051.5 מ״ג 2051.5 מ״ג
    אבץ 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


תחתית


אופן הכנה

  1. מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ומניחים בצד עד לשימוש.
  2. מכינים את התחתית: ממיסים את החמאה במיקרו בפולסים קצרים.
  3. במעבד מזון עם להב פלדה, טוחנים את הביסקוויטים לאבקה, ומערבבים יחד עם החמאה המומסת.
  4. משטחים את התערובת על תחתית התבנית, ומכניסים למקפיא.
  5. מכינים את הקרם: ממיסים את השוקולד המריר בפולסים קצרים במיקרו עד להמסה מלאה ומניחים בצד.
  6. בקערה נוספת, שמים גבינת שמנת ואבקת סוכר וטורפים לבלילה חלקה.
  7. מוסיפים את השוקולד שהמסנו אל בלילת גבינת השמנת וטורפים היטב.
  8. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, שמים שמנת מתוקה ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
  9. מעבירים חצי מכמות הקרם אל תערובת הגבינה ומקפלים. מוסיפים את החצי הנותר ומקפלים שוב עד לאיחוד.
  10. מוציאים את התבנית מהמקפיא, ושופכים את התערובת על התחתית.
  11. מיישרים ומכניסים למקרר למשך כשעה.
  12. מכינים את הגנאש: מניחים בקערה שוקולד חלב ושמנת מתוקה, ממיסים בפולסים קצרים במיקרו עד להמסה מלאה (חשוב לערבב בין פולס לפולס).
  13. שופכים את הגנאש על העוגה ומכניסים למקרר שוב למשך כשעתיים.

    הערות

    • את העוגה שומרים במקרר כשהיא מכוסה היטב
    • במידה והעוגה לא יציבה בעת החיתוך, ניתן להכניס אותה למקפיא למשך כ-20 דק' ואז לחתוך אותה כפי שרוצים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות