לא צריך לבחור! לזניה על בסיס ספגטי

לזניה שילדים אוהבים מספגטי קלאסי! לזניה המורכבת משכבות של ספגטי, רוטב עגבניות, גבינות ובזיליקום, בהכנה פשוטה וקצרה שמתאימה בול לארוחת צהריים או ערב משפחתית
לזניה שילדים אוהבים מספגטי קלאסי! לזניה המורכבת משכבות של ספגטי, רוטב עגבניות, גבינות ובזיליקום, בהכנה פשוטה וקצרה שמתאימה בול לארוחת צהריים או ערב משפחתית
  • מערכת Foody
  • 77 צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    517
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 517.1 קק״ל 4136.4 קק״ל
    פחמימות 33.6 גרם 268.4 גרם
    שומן 31.6 גרם 252.6 גרם
    נתרן 1112.4 מ״ג 8898.9 מ״ג
    חלבון 30.1 גרם 240.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 25.8 גרם
    שומן רווי 17.1 גרם 136.7 גרם
    כולסטרול 189.7 מ״ג 1517.2 מ״ג
    סידן 487.7 מ״ג 3902.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 22.5 מ״ג
    אשלגן 600.1 מ״ג 4800.8 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 19.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    517
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 517.1 קק״ל 4136.4 קק״ל
    פחמימות 33.6 גרם 268.4 גרם
    שומן 31.6 גרם 252.6 גרם
    נתרן 1112.4 מ״ג 8898.9 מ״ג
    חלבון 30.1 גרם 240.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 25.8 גרם
    שומן רווי 17.1 גרם 136.7 גרם
    כולסטרול 189.7 מ״ג 1517.2 מ״ג
    סידן 487.7 מ״ג 3902.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 22.5 מ״ג
    אשלגן 600.1 מ״ג 4800.8 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 19.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

ספגטי

רוטב עגבניות וגבינות

ציפוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, עד שהיא כמעט מוכנה (אל דנטה). מסננים.
  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  3. מערבבים בקערה גדולה את שימורי העגבניות (שומרים 3 כפות בצד), הרסק, הקוטג’, הקשקבל והביצים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים שוב.
  4. בקערה נפרדת טורפים את השמנת המתוקה עם הביצה.
  5. מרכיבים את הלזניה: יוצקים לתחתית התבנית את 3 הכפות של העגבניות ששמרנו בצד ומפזרים באופן אחיד. מסדרים מעל שכבה אחידה של הספגטי. יוצקים מעל 1/3 של רוטב העגבניות והגבינות. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.
  6. יוצקים את הציפוי מעל שכבת רוטב העגבניות האחרונה, מפזרים בנדיבות את הפרמזן ואופים כ-30 דקות, או עד שהלזניה מזהיבה.
  7. מפזרים מעל את עלי הבזיליקום ומגישים מיד.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות