לביבות תפוח אדמה במילוי גבינות ופטריות של עדי מרום ותומר אומנסקי

תומר אומנסקי ועדי מרום מכינים לכם לביבות תפוח אדמה סופר מפנקות במילוי גבינות וצ'ילי פיקנטי שהכי טעים להגיש עם מטבל בסגנון ספייסי מיונז
תומר אומנסקי ועדי מרום מכינים לכם לביבות תפוח אדמה סופר מפנקות במילוי גבינות וצ'ילי פיקנטי שהכי טעים להגיש עם מטבל בסגנון ספייסי מיונז
  • מערכת Foody
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    690
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 690.2 קק״ל 13803.3 קק״ל
    פחמימות 33.6 גרם 672.6 גרם
    שומן 59.8 גרם 1195.3 גרם
    נתרן 285.1 מ״ג 5702.0 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 205.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 8.1 גרם 162.7 גרם
    כולסטרול 75.2 מ״ג 1503.2 מ״ג
    סידן 120.9 מ״ג 2417.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 48.1 מ״ג 961.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 13.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    690
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 690.2 קק״ל 13803.3 קק״ל
    פחמימות 33.6 גרם 672.6 גרם
    שומן 59.8 גרם 1195.3 גרם
    נתרן 285.1 מ״ג 5702.0 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 205.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 8.1 גרם 162.7 גרם
    כולסטרול 75.2 מ״ג 1503.2 מ״ג
    סידן 120.9 מ״ג 2417.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 48.1 מ״ג 961.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 13.8 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
מערכת Foody
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

קימוח וטיגון

מטבל צ'ילי


אופן הכנה

  1. מבשלים תפוחי אדמה בשפע מים לריכוך, מקלפים ומצננים.
  2. מכינים את המילוי: מחממים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הפטריות תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את אבקת מרק הפטריות והמים, מערבבים היטב ומבשלים להסמכה.
  3. מעבירים את תכולת המחבת לקערה ומצננים מעט. מוסיפים את הגבינות והצ׳ילי ומערבבים היטב. מכדררים את המלית ל-20 כדורים בגודל שווה ומקפיאים לרבע שעה.
  4. מכינים את הלביבות: מועכים את תפוחי האדמה, מוסיפים את הביצים, המלח והפלפל ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב (במידה והתערובת דביקה מדי ניתן להוסיף מעט קמח).
  5. לוקחים כף מתערובת הלביבה ובעזרת ידיים רטובות ממלאים אותה במלית הגבינות כך שכדור הגבינות יהיה עטוף בתערובת תפוחי האדמה. מעבירים לכלי עם קמח ומקמחים את הלביבה מכל הצדדים. ממשיכים כך עם יתר תערובת תפוחי האדמה וכדורי המלית.
  6. מחממים את השמן לטיגון במחבת עמוקה ומטגנים את הלביבות משני הצדדים להזהבה.
  7. מכינים את המטבל: מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
  8. מגישים את הלביבות החמות לצד המטבל.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות