למי קראת בטטה? פשטידת בטטות עשירה בגבינות

מתכון מעולה של יונית צוקרמן לפשטידת בטטה חגיגית עם גבינות שמכינים בבית בקלי קלות ולא מפסיקים לגרוף מחמאות. מכינים סלט ליד ויש לכם ארוחה מושלמת
מתכון מעולה של יונית צוקרמן לפשטידת בטטה חגיגית עם גבינות שמכינים בבית בקלי קלות ולא מפסיקים לגרוף מחמאות. מכינים סלט ליד ויש לכם ארוחה מושלמת
  • יונית צוקרמן
  • 174 צפיות
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    4044
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4043.6 קק״ל 4043.6 קק״ל
    פחמימות 293.6 גרם 293.6 גרם
    שומן 247.2 גרם 247.2 גרם
    נתרן 5805.4 מ״ג 5805.4 מ״ג
    חלבון 158.1 גרם 158.1 גרם
    סיבים תזונתיים 18.8 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 141.4 גרם 141.4 גרם
    כולסטרול 1724.6 מ״ג 1724.6 מ״ג
    סידן 2269.6 מ״ג 2269.6 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 2336.1 מ״ג 2336.1 מ״ג
    אבץ 14.6 מ״ג 14.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    4044
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4043.6 קק״ל 4043.6 קק״ל
    פחמימות 293.6 גרם 293.6 גרם
    שומן 247.2 גרם 247.2 גרם
    נתרן 5805.4 מ״ג 5805.4 מ״ג
    חלבון 158.1 גרם 158.1 גרם
    סיבים תזונתיים 18.8 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 141.4 גרם 141.4 גרם
    כולסטרול 1724.6 מ״ג 1724.6 מ״ג
    סידן 2269.6 מ״ג 2269.6 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 2336.1 מ״ג 2336.1 מ״ג
    אבץ 14.6 מ״ג 14.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


בצק

מילוי



אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים את הבטטה לפרוסות ומבשלים במים עד 3/4 ריכוך הבטטה ומסננים.
  3. חותכים את הבצלים לפרוסות.
  4. שמים בקערת מיקסר את כל רכיבי הבצק ומערבלים עם וו גיטרה עד שנוצר בצק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
  5. מרדדים את הבצק על נייר אפייה, מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות. בעזרת מזלג מחוררים את תחתית הבצק.
  6. אופים את התחתית 10 דקות.
  7. מכינים את המילוי: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצלים עד שהם מזהיבים. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  8. מניחים על הקלתית את הבצלים והבטטות ומפזרים את הגבינות.
  9. מערבבים את רכיבי הרויאל ויוצקים על הגבינות והבטטות. מגררים מעל את גבינת הצ’דר הכתום.
  10. אופים את פשטידה עד הזהבה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות