מאפינס גבינה וכרישה

קבלו ארוחת ערב קלילה וזריזה! מאפינס גבינה חמימים ועשירים עם כרישה נימוחה ונהדרת, שכל המשפחה תזלול ותרצו להכין שוב
קבלו ארוחת ערב קלילה וזריזה! מאפינס גבינה חמימים ועשירים עם כרישה נימוחה ונהדרת, שכל המשפחה תזלול ותרצו להכין שוב
  • מערכת Foody
  • 90 צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1056
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1056.2 קק״ל 1056.2 קק״ל
    פחמימות 102.1 גרם 102.1 גרם
    שומן 35.7 גרם 35.7 גרם
    נתרן 4508.6 מ״ג 4508.6 מ״ג
    חלבון 77.6 גרם 77.6 גרם
    סיבים תזונתיים 10.8 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 16.2 גרם 16.2 גרם
    כולסטרול 650.8 מ״ג 650.8 מ״ג
    סידן 1144.7 מ״ג 1144.7 מ״ג
    ברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 1553.9 מ״ג 1553.9 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1056
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1056.2 קק״ל 1056.2 קק״ל
    פחמימות 102.1 גרם 102.1 גרם
    שומן 35.7 גרם 35.7 גרם
    נתרן 4508.6 מ״ג 4508.6 מ״ג
    חלבון 77.6 גרם 77.6 גרם
    סיבים תזונתיים 10.8 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 16.2 גרם 16.2 גרם
    כולסטרול 650.8 מ״ג 650.8 מ״ג
    סידן 1144.7 מ״ג 1144.7 מ״ג
    ברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 1553.9 מ״ג 1553.9 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
מערכת Foody
X

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מוזגים את המים לסיר ומביאים אותם לרתיחה.
  3. שוטפים את הכרישות היטב וחותכים רק את החלק הלבן לפרוסות דקות.
  4. מעבירים את פרוסות הכרישה לסיר המים ומבשלים כ-7 דקות.
  5. מסננים את הכרישה וסוחטים אותה היטב מנוזלים בעזרת הידיים.
  6. מפוררים בקערה גדולה את הגבינה הבולגרית. מוסיפים את הקוטג’, את הביצים, הקמח, אבקת האפייה, אבקת מרק הבצל והפלפל. מוסיפים את הכרישה הסחוטה ומערבבים היטב.
  7. מרססים את תבניות המאפינס בשמן זית ומעבירים את התערובת אל התבנית. ממלאים עד 3/4 גובה את כל אחד מהשקעים.
  8. אופים בתנור במשך 20 דקות עד שהמאפינס זהובים ויפים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות