מאפי בצק שמרים ממולאים בגבינות
מכירים את המאפים האלו שאתם בוצעים אותם והגבינה נמתחת מהם ונהיה ריר לכל הצופים במחזה? אז הנה לכם מתכון כזה של מאפי בצק שמרים ממולאים בפטה וזעתר, מצופים בשומשום פריך. בתאבון!
מכירים את המאפים האלו שאתם בוצעים אותם והגבינה נמתחת מהם ונהיה ריר לכל הצופים במחזה? אז הנה לכם מתכון כזה של מאפי בצק שמרים ממולאים בפטה וזעתר, מצופים בשומשום פריך. בתאבון!
- ניצן סוסיד
- 141 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 403.4 קק״ל 4840.4 קק״לפחמימות 38.0 גרם 456.2 גרםשומן 23.3 גרם 279.0 גרםנתרן 1043.5 מ״ג 12522.3 מ״גחלבון 12.3 גרם 147.2 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 52.4 גרםשומן רווי 4.4 גרם 53.1 גרםכולסטרול 4.9 מ״ג 59.0 מ״גסידן 81.7 מ״ג 980.6 מ״גברזל 4.5 מ״ג 53.7 מ״גאשלגן 170.2 מ״ג 2042.0 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 29.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-55 דק׳
-
קלוריות403
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 403.4 קק״ל 4840.4 קק״לפחמימות 38.0 גרם 456.2 גרםשומן 23.3 גרם 279.0 גרםנתרן 1043.5 מ״ג 12522.3 מ״גחלבון 12.3 גרם 147.2 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 52.4 גרםשומן רווי 4.4 גרם 53.1 גרםכולסטרול 4.9 מ״ג 59.0 מ״גסידן 81.7 מ״ג 980.6 מ״גברזל 4.5 מ״ג 53.7 מ״גאשלגן 170.2 מ״ג 2042.0 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 29.0 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-55 דק׳ | קלוריות 403 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי
-
100 גרם גבינת פטה 16%מפוררת
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
1 כף זעתרטרי וקצוץ
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר מערבבים מים, סוכר ושמרים בעזרת מטרפה.
- מוסיפים לקערה קמח ושמן, מפעילים את המיקסר עם וו לישה למשך 3 דקות.
- מוסיפים מלח וממשיכים ללוש עוד 2 דקות עד שהבצק גמיש ואחיד.
- מעבירים לקערה משומנת, מכסים בכיסוי ניילון/ ניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערית את הגבינות והזעתר הקצוץ.
- מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים. מכדררים, מכסים ומשאירים 10 דקות מנוחה.
- מרדדים כל כדור בצק לעלה דק, ממלאים אותו בכף מלית, סוגרים ומכדררים.
- מכינים שתי קערות לציפוי: אחת עם מים והשניה עם שומשום מתובל במלח וסוכר.
- טובלים כל כדור בצק במים ומגלגלים בקערת השומשום לציפוי. מניחים בתבנית אפיה עגולה (26 ס״מ) משומנת.
- לאחר שמסדרים את כל הכדורים בתבנית מכסים את התבנית בכיסוי ניילון/ ניילון נצמד להתפחה נוספת של כשעה להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- לאחר שתפחו מספיק אופים את מאפי הבצק ל-15 דקות.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר מערבבים מים, סוכר ושמרים בעזרת מטרפה.
- מוסיפים לקערה קמח ושמן, מפעילים את המיקסר עם וו לישה למשך 3 דקות.
- מוסיפים מלח וממשיכים ללוש עוד 2 דקות עד שהבצק גמיש ואחיד.
- מעבירים לקערה משומנת, מכסים בכיסוי ניילון/ ניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערית את הגבינות והזעתר הקצוץ.
- מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים. מכדררים, מכסים ומשאירים 10 דקות מנוחה.
- מרדדים כל כדור בצק לעלה דק, ממלאים אותו בכף מלית, סוגרים ומכדררים.
- מכינים שתי קערות לציפוי: אחת עם מים והשניה עם שומשום מתובל במלח וסוכר.
- טובלים כל כדור בצק במים ומגלגלים בקערת השומשום לציפוי. מניחים בתבנית אפיה עגולה (26 ס״מ) משומנת.
- לאחר שמסדרים את כל הכדורים בתבנית מכסים את התבנית בכיסוי ניילון/ ניילון נצמד להתפחה נוספת של כשעה להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- לאחר שתפחו מספיק אופים את מאפי הבצק ל-15 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)