מיס מארבל: עוגת שיש בשלושה צבעים

אם קמתם במצב רוח משויש, ובא לכם לערבב לעצמכם עוגה משגעת, יש לנו כאן מתכון מושלם של עוגת שיש בשלושה צבעים: לבן, שוקו וריבת חלב
אם קמתם במצב רוח משויש, ובא לכם לערבב לעצמכם עוגה משגעת, יש לנו כאן מתכון מושלם של עוגת שיש בשלושה צבעים: לבן, שוקו וריבת חלב
  • שירן מתתיהו
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    3477
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3477.4 קק״ל 3477.4 קק״ל
    פחמימות 435.3 גרם 435.3 גרם
    שומן 152.1 גרם 152.1 גרם
    נתרן 2082.8 מ״ג 2082.8 מ״ג
    חלבון 83.3 גרם 83.3 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 77.1 גרם 77.1 גרם
    כולסטרול 1607.0 מ״ג 1607.0 מ״ג
    סידן 692.6 מ״ג 692.6 מ״ג
    ברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1243.9 מ״ג 1243.9 מ״ג
    אבץ 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    3477
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3477.4 קק״ל 3477.4 קק״ל
    פחמימות 435.3 גרם 435.3 גרם
    שומן 152.1 גרם 152.1 גרם
    נתרן 2082.8 מ״ג 2082.8 מ״ג
    חלבון 83.3 גרם 83.3 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 77.1 גרם 77.1 גרם
    כולסטרול 1607.0 מ״ג 1607.0 מ״ג
    סידן 692.6 מ״ג 692.6 מ״ג
    ברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1243.9 מ״ג 1243.9 מ״ג
    אבץ 8.9 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
מתכונים לראש השנה
שירן מתתיהו
X

מצרכים

מצרכים


חלוקה לצבעים


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 160 מעלות חום עליון תחתון.
  2. בקערת המיקסר מקציפים ביצים וסוכר במהירות בינונית לקבלת קצף תפוח ובהיר.
  3. מורידים למהירות נמוכה.
  4. מוסיפים את השמנת המתוקה והשמנת החמוצה, קמח ואבקת אפייה ומערבלים ממש טיפה עד לאיחוד.
  5. מעבירים חצי מהתערובת ל2 קערות.
  6. לרבע מהתערובת מוסיפים כף קקאו.
  7. לרבע השני ריבת חלב.
  8. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ויוצרים ״שלוליות״ מהבלילה הלבנה, ריבת חלב, וקקאו וממשיכים כך עד הסוף.
  9. מכניסים לתנור כ45 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים.
  10. לאחר הקירור בוזקים אבקת סוכר.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (5)

    Avatar

        Avatar
        מאיה הבלין

        כן אין בעיה

        Avatar
        מאיה הבלין

        הי חן, לא הייתי ממליצה.

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות