מעל המצופה: שניצל בציפוי ביסלי

אם אתם רוצים להכין שניצל מיוחד, וטעים במיוחד, בואו להכין שניצל ביסלי עם טריק פשוט. כמה טעים, ככה פשוט להכנה
אם אתם רוצים להכין שניצל מיוחד, וטעים במיוחד, בואו להכין שניצל ביסלי עם טריק פשוט. כמה טעים, ככה פשוט להכנה
  • חיה טבואדה
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    153
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.2 קק״ל 612.7 קק״ל
    פחמימות 26.4 גרם 105.8 גרם
    שומן 2.4 גרם 9.4 גרם
    נתרן 1981.4 מ״ג 7925.6 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 24.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 12.8 מ״ג 51.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 56.4 מ״ג 225.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    153
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.2 קק״ל 612.7 קק״ל
    פחמימות 26.4 גרם 105.8 גרם
    שומן 2.4 גרם 9.4 גרם
    נתרן 1981.4 מ״ג 7925.6 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 24.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 12.8 מ״ג 51.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 56.4 מ״ג 225.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

ציפוי

קמח

טיגון


אופן הכנה

  1. בשקית לסגירה חוזרת גדולה מרסקים את הביסלי בעזרת מערוך, מוסיפים את המלח ושמים בצלחת.
  2. בצלחת נפרדת שוברים את הביצים ומערבבים היטב עם שאר מרכיבי הבלילה.
  3. בצלחת נפרדת שמים את הקמח.
  4. טובלים את החזה עוף בקמח, טובלים בביצים ואז בפירורי ביסלי היטב.
  5. מטגנים בשמן עמוק ורותח עד להזהבה וקריספיות.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות