מרימה לכם: טירמיסו ללא ביצים

מתכון פשוט וקל הכנה לקינוח האיטלקי הקלאסי: טירמיסו ללא ביצים. קינוח שכבות של בישקוטים טבולים בסירופ קפה, מלית עשירה של קרם מסרפונה ועיטור של אבקת קקאו
מתכון פשוט וקל הכנה לקינוח האיטלקי הקלאסי: טירמיסו ללא ביצים. קינוח שכבות של בישקוטים טבולים בסירופ קפה, מלית עשירה של קרם מסרפונה ועיטור של אבקת קקאו
  • מערכת Foody
  • 98 צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2199
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2198.8 קק״ל 2198.8 קק״ל
    פחמימות 81.6 גרם 81.6 גרם
    שומן 198.5 גרם 198.5 גרם
    נתרן 81.3 מ״ג 81.3 מ״ג
    חלבון 22.1 גרם 22.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 126.9 גרם 126.9 גרם
    כולסטרול 585.0 מ״ג 585.0 מ״ג
    סידן 384.8 מ״ג 384.8 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 690.2 מ״ג 690.2 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2199
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2198.8 קק״ל 2198.8 קק״ל
    פחמימות 81.6 גרם 81.6 גרם
    שומן 198.5 גרם 198.5 גרם
    נתרן 81.3 מ״ג 81.3 מ״ג
    חלבון 22.1 גרם 22.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 126.9 גרם 126.9 גרם
    כולסטרול 585.0 מ״ג 585.0 מ״ג
    סידן 384.8 מ״ג 384.8 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 690.2 מ״ג 690.2 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


שכבות בישקוטי בסירופ קפה

קרם מסקרפונה

עיטור


אופן הכנה

  1. מכינים סירופ קפה: מערבבים בקערה קפה מוכן, יין, וסוכר עד איחוד. מעבירים לצלחת עמוקה.
  2. מכינים קרם מסקרפונה: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים מסקרפונה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה ואחידה ללא גושים. מוסיפים את האמרטו ומערבבים היטב.
  3. מרכיבים את הקינוח: טובלים כל בישקוטי לכמה שניות בתערובת הקפה ומניחים בתבנית. יוצרים שכבה ראשונה צפופה של בישקוטי טבולים בקפה בתחתית התבנית.
  4. מורחים מחצית מכמות הקרם על הבישקוטי. חוזרים על פעולת הטבילה והסידור של הבישקוטי ליצירת “קומה שנייה” (בקומה זו הבישקוטי לא צריכים להיות לגמרי צפופים, משאירים רווח של אצבע ביניהם).
  5. מורחים את הקרם בשנית מעל שכבת הבישקוטי השנייה. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 5 שעות להתייצבות.
  6. מקשטים את המנה: מפזרים על הטירמיסו את אבקת הקקאו בעזרת מסננת דקה ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות