מרק גריסים עם קרוטונים ביתיים

מרק גריסים עשיר בחלבון עם בונוס - קרוטונים ביתיים מהירים להכנה עם טעם מושלם. המרק האידיאלי כשרוצים להתפנק ביום חורפי
מרק גריסים עשיר בחלבון עם בונוס - קרוטונים ביתיים מהירים להכנה עם טעם מושלם. המרק האידיאלי כשרוצים להתפנק ביום חורפי
  • חיה טבואדה
  • 111 צפיות
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    560
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 560.2 קק״ל 2800.8 קק״ל
    פחמימות 99.2 גרם 495.9 גרם
    שומן 11.3 גרם 56.7 גרם
    נתרן 841.3 מ״ג 4206.5 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 64.0 גרם
    סיבים תזונתיים 13.5 גרם 67.7 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 7.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 67.4 מ״ג 337.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 333.2 מ״ג 1666.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    560
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 560.2 קק״ל 2800.8 קק״ל
    פחמימות 99.2 גרם 495.9 גרם
    שומן 11.3 גרם 56.7 גרם
    נתרן 841.3 מ״ג 4206.5 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 64.0 גרם
    סיבים תזונתיים 13.5 גרם 67.7 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 7.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 67.4 מ״ג 337.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 333.2 מ״ג 1666.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק גריסים

קרוטונים ביתיים

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: מטגנים בסיר גדול עם שמן את הבצל, הגזר והסלרי כ10 דקות.
  2. מוסיפים 3 ליטר מים ומרתיחים.
  3. מוסיפים את הכוסברה, תפוחי האדמה, הגריסים השטופים והתבלינים. מבשלים על אש בינונית במשך חצי שעה. מערבבים מדי פעם כדי שהגריסים לא יידבקו לתחתית הסיר. אם המרק סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים רותחים.
  4. מכינים את הקרוטונים: מערבבים את קוביות הלחם עם שמן הזית, שמים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים במשך 7 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
  5. מגישים את המרק עם הקרוטונים והכוסברה הקצוצה מעל.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות