ניו יורק צ’יז קייק: עוגת גבינה ניו יורק של קרין גורן

עוגת גבינה ניו יורק של מלכת האפייה קרין גורן, הכי מושלמת שיש בלי למצמץ. עם מילוי גבינת שמנת עשירה והנחיות ברורות להכנה, מחכה לכם ביס מענג!
עוגת גבינה ניו יורק של מלכת האפייה קרין גורן, הכי מושלמת שיש בלי למצמץ. עם מילוי גבינת שמנת עשירה והנחיות ברורות להכנה, מחכה לכם ביס מענג!
  • קרין גורן
  • 4K צפיות
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    5229
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5228.5 קק״ל 5228.5 קק״ל
    פחמימות 354.6 גרם 354.6 גרם
    שומן 388.6 גרם 388.6 גרם
    נתרן 1198.1 מ״ג 1198.1 מ״ג
    חלבון 86.4 גרם 86.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 218.1 גרם 218.1 גרם
    כולסטרול 1698.8 מ״ג 1698.8 מ״ג
    סידן 391.9 מ״ג 391.9 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 5049.7 מ״ג 5049.7 מ״ג
    אבץ 7.5 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    5229
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5228.5 קק״ל 5228.5 קק״ל
    פחמימות 354.6 גרם 354.6 גרם
    שומן 388.6 גרם 388.6 גרם
    נתרן 1198.1 מ״ג 1198.1 מ״ג
    חלבון 86.4 גרם 86.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 218.1 גרם 218.1 גרם
    כולסטרול 1698.8 מ״ג 1698.8 מ״ג
    סידן 391.9 מ״ג 391.9 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 5049.7 מ״ג 5049.7 מ״ג
    אבץ 7.5 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


תחתית

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מערבבים את פירורי העוגיות עם החמאה המומסת.
  2. מהדקים את תערובת הפירורים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה.
  3. מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
  4. מכינים את המלית: במיקסר טורפים את הגבינה, הסוכר ותמצית הוניל, עד שהסוכר נמס ומתקבלת תערובת חלקה.
  5. מוסיפים את הביצים אחת אחת וטורפים היטב.
  6. מוסיפים גם את השמנת החמוצה, וטורפים שוב עד לקבלת תערובת חלקה.
  7. מוציאים את התבנית עם התחתית מהמקפיא, עוטפים את תבנית האפייה מבחוץ ברדיד אלומיניום, כדי להבטיח את אטימותה, ויוצקים פנימה את מלית הגבינה.
  8. מניחים את התבנית בתוך תבנית נוספת גדולה יותר המכילה אותה בנוחות ובעלת דפנות גבוהים.
  9. יוצקים מים רותחים לתבנית הגדולה עד מחצית גובה דפנות התבנית עם העוגה.
  10. אופים בתנור במשך כ-60 דקות, עד שהעוגה יציבה בדפנות ועדיין רוטטת במרכזה.
  11. מוציאים את העוגה מהתנור, ומניחים לה להתקרר לחלוטין בתוך אמבט המים.
  12. כשהעוגה קרה, מוציאים מאמבט המים ומעבירים למקרר למשך 24 שעות.
  13. שומרים את העוגה במקרר מכוסה בניילון נצמד ומגישים אותה קרה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות