סופריטו עוף עם תפוחי אדמה בחמישה צעדים
תבשיל סופריטו עוף מנחם עם תפוחי אדמה בחמישה צעדים פשוטים. ארוחה חמה ומשביעה עם טעמים עשירים שמתאימה לכל המשפחה - והכול בסיר אחד
תבשיל סופריטו עוף מנחם עם תפוחי אדמה בחמישה צעדים פשוטים. ארוחה חמה ומשביעה עם טעמים עשירים שמתאימה לכל המשפחה - והכול בסיר אחד
- נעמה פלד
- 354 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 691.1 קק״ל 2764.5 קק״לפחמימות 84.1 גרם 336.3 גרםשומן 8.7 גרם 34.7 גרםנתרן 1002.2 מ״ג 4009.0 מ״גחלבון 61.7 גרם 246.9 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.1 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״גסידן 55.0 מ״ג 220.0 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 745.0 מ״ג 2980.0 מ״גאבץ 5.5 מ״ג 22.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות691
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 691.1 קק״ל 2764.5 קק״לפחמימות 84.1 גרם 336.3 גרםשומן 8.7 גרם 34.7 גרםנתרן 1002.2 מ״ג 4009.0 מ״גחלבון 61.7 גרם 246.9 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.1 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״גסידן 55.0 מ״ג 220.0 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 745.0 מ״ג 2980.0 מ״גאבץ 5.5 מ״ג 22.1 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 691 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כרעי עוף בינוניותמחולקות לשוק וירך
-
1 כפית מלח דק
-
2 בצלים גדולים
-
8 תפוחי אדמה בינוניים
-
2 שיני שום
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1/2 כפית כורכום
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כוס מים רותחים
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר רחב על הכיריים לטיגון עמוק, מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות גדולות ומטגנים עד להזהבה. מניחים על נייר סופג וממליחים.
- חותכים את הבצלים לרבעים ומטגנים בסיר עד להזהבה. מניחים על נייר סופג.
- שופכים את מרבית השמן מהסיר. חותכים מעט את שיני השום ומזהיבים את חלקי העוף ואת השום. לקראת סוף הטיגון מוסיפים פפריקה, קינמון, כורכום ופלפל שחור.
- מחזירים לסיר את תפוחי האדמה ואת הבצלים ומסדרים אותם יפה סביב העוף ומתחתיו.
- מוסיפים לסיר מים רותחים. מגבירים את האש ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי-שעתיים.
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר רחב על הכיריים לטיגון עמוק, מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות גדולות ומטגנים עד להזהבה. מניחים על נייר סופג וממליחים.
- חותכים את הבצלים לרבעים ומטגנים בסיר עד להזהבה. מניחים על נייר סופג.
- שופכים את מרבית השמן מהסיר. חותכים מעט את שיני השום ומזהיבים את חלקי העוף ואת השום. לקראת סוף הטיגון מוסיפים פפריקה, קינמון, כורכום ופלפל שחור.
- מחזירים לסיר את תפוחי האדמה ואת הבצלים ומסדרים אותם יפה סביב העוף ומתחתיו.
- מוסיפים לסיר מים רותחים. מגבירים את האש ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי-שעתיים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)