סורבה פירות עם טוויסט למנה אחרונה מפתיעה

קינוח של סורבה פירות מרענן וטעים שישדרג את הארוחה שלכם. מנה חגיגית ומהממת שעושה חשק לארח - עם תוספות מפנקות של קצפת ונשיקות מרנג
קינוח של סורבה פירות מרענן וטעים שישדרג את הארוחה שלכם. מנה חגיגית ומהממת שעושה חשק לארח - עם תוספות מפנקות של קצפת ונשיקות מרנג
  • יעל רבינוביץ
  • 409 צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 14 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    494
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 493.8 קק״ל 2468.9 קק״ל
    פחמימות 99.6 גרם 498.0 גרם
    שומן 10.5 גרם 52.3 גרם
    נתרן 68.2 מ״ג 341.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 7.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 15.0 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 47.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.1 מ״ג 130.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 237.9 מ״ג 1189.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 14 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    494
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 493.8 קק״ל 2468.9 קק״ל
    פחמימות 99.6 גרם 498.0 גרם
    שומן 10.5 גרם 52.3 גרם
    נתרן 68.2 מ״ג 341.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 7.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 15.0 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 47.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.1 מ״ג 130.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 237.9 מ״ג 1189.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

סורבה

נשיקות מרנג

הגשה

  • 250 גרם תותים
    או פרי אחר טרי ממנו הכנתם את הסורבה

אופן הכנה

  1. מכינים את הסורבה: טחנים את התותים או הפרי שבחרתם במעבד מזון.
  2. מרתיחים בסיר את המים והסוכר.
  3. מערבבים את המים המורתחים והסוכר עם התותים הטחונים והשמנת הצמחית ומקפיאים.
  4. לאחר 6 שעות מפשירים מעט ומעבדים בבלנדר (כאשר הסורבה עוד קפוא).
  5. חוזרים על פעולת ההקפאה והעיבוד בבלנדר שוב.
  6. מכינים את נשיקות המרנג: מקציפים במיקסר את החלבון עם הסוכר במהירות בינונית כ-3 דקות לקצף יציב, לבן וסמיך.
  7. מכניסים את הקצפת לשקית זילוף שבסופה צנתר ועל בסיס נייר אפייה יוצרים נשיקות קטנות - כ-20-30 נשיקות, תלוי בגודל הנשיקה.
  8. מכניסים לתנור ל-8 שעות אפייה על חום נמוך מאוד - 50 מעלות.

    סורבה עם קצפת ומרנג1
    מכינים  את נשיקות המרנג. צילום: יעל רבינוביץ

  9. מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת הצמחית עם חצי כוס סוכר לקבלת קצף לבן וחזק.
  10. מרכיבים את הקינוח: חותכים פרוסות גסות תות ושמים בתחתית כוס הקינוח. שמים מעליו כף סורבה, ומוסיפים לסירוגין את הקצפת ונשיקות המרנג. בתיאבון!
סורבה עם קצפת ומרנג2
סורבה עם קצפת ונשיקות מרנג. צילום: יעל רבינוביץ
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות