סלט סלק וצנוברים עם רוטב סילאן וגבינת פטה

שי-לי ליפא מכינה סלט סלק זריז ופשוט להכנה עם צנוברים, צימוקים וגבינת פטה עיזים ברוטב סילאן מתקתק. מרשימים את האורחים עם הגשה בצנצנות אישיות
שי-לי ליפא מכינה סלט סלק זריז ופשוט להכנה עם צנוברים, צימוקים וגבינת פטה עיזים ברוטב סילאן מתקתק. מרשימים את האורחים עם הגשה בצנצנות אישיות
  • שי-לי ליפא
  • 69 צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    363
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 362.7 קק״ל 1450.8 קק״ל
    פחמימות 32.6 גרם 130.5 גרם
    שומן 26.4 גרם 105.4 גרם
    נתרן 1309.2 מ״ג 5236.9 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 43.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 4.5 מ״ג 18.0 מ״ג
    סידן 127.0 מ״ג 508.1 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 719.2 מ״ג 2876.9 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    363
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 362.7 קק״ל 1450.8 קק״ל
    פחמימות 32.6 גרם 130.5 גרם
    שומן 26.4 גרם 105.4 גרם
    נתרן 1309.2 מ״ג 5236.9 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 43.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 4.5 מ״ג 18.0 מ״ג
    סידן 127.0 מ״ג 508.1 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 719.2 מ״ג 2876.9 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים את הסלקים לקוביות בגודל 1 ס”מ. קולים את הצנוברים על מחבת יבשה. קוצצים דק את הנענע ועירית.
  2. מערבבים בקערה את חומרי הרוטב.
  3. מוסיפים את הסלק, הצנוברים, הצימוקים, הנענע והעירית ומערבבים. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מחלקים את הסלט לצנצנות ומפוררים מעל את גבינת הפטה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות