סלט של אימא אדמה: סלט שורשים צבעוני

מתכון מנצח של יונית צוקרמן ואמיר דן לסלט שורשים צבעוני ובריא עם רוטב משגע שעוטף את כל הירקות ומשדרג את הסלט, למה אתם מחכים? לכו להכין!
מתכון מנצח של יונית צוקרמן ואמיר דן לסלט שורשים צבעוני ובריא עם רוטב משגע שעוטף את כל הירקות ומשדרג את הסלט, למה אתם מחכים? לכו להכין!
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
  • 470 צפיות
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    294
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 293.9 קק״ל 1175.5 קק״ל
    פחמימות 41.4 גרם 165.7 גרם
    שומן 8.6 גרם 34.4 גרם
    נתרן 960.1 מ״ג 3840.3 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 29.4 גרם
    סיבים תזונתיים 14.7 גרם 58.9 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 258.1 מ״ג 1032.5 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 2143.4 מ״ג 8573.5 מ״ג
    אבץ 83.4 מ״ג 333.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    294
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 293.9 קק״ל 1175.5 קק״ל
    פחמימות 41.4 גרם 165.7 גרם
    שומן 8.6 גרם 34.4 גרם
    נתרן 960.1 מ״ג 3840.3 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 29.4 גרם
    סיבים תזונתיים 14.7 גרם 58.9 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 258.1 מ״ג 1032.5 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 2143.4 מ״ג 8573.5 מ״ג
    אבץ 83.4 מ״ג 333.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

מצרכים

רוטב


כשר לפסח לאוכלי קטניות

אופן ההכנה

  1. פורסים את הירקות דק בקולפן.
  2. מערבבים בבלנדר מוט את מצרכי הרוטב לרוטב אחיד וחלק.
  3. מערבבים היטב בקערת ערבוב ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות