סלט תפוחי אדמה עם סלמון ושעועית ירוקה

ישראל אהרוני מפנק במתכון של סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה וסלמון צרוב. הסלט מתאים בדיוק לאירוח הבא שלכם, ואפילו לארוחת צהריים או ערב מושקעת
ישראל אהרוני מפנק במתכון של סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה וסלמון צרוב. הסלט מתאים בדיוק לאירוח הבא שלכם, ואפילו לארוחת צהריים או ערב מושקעת
  • ישראל אהרוני
  • 53 צפיות
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    459
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 458.7 קק״ל 2293.5 קק״ל
    פחמימות 27.5 גרם 137.6 גרם
    שומן 24.7 גרם 123.7 גרם
    נתרן 700.0 מ״ג 3500.2 מ״ג
    חלבון 33.3 גרם 166.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 10.4 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 16.5 גרם
    כולסטרול 2.8 מ״ג 13.8 מ״ג
    סידן 53.1 מ״ג 265.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 181.1 מ״ג 905.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    459
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 458.7 קק״ל 2293.5 קק״ל
    פחמימות 27.5 גרם 137.6 גרם
    שומן 24.7 גרם 123.7 גרם
    נתרן 700.0 מ״ג 3500.2 מ״ג
    חלבון 33.3 גרם 166.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 10.4 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 16.5 גרם
    כולסטרול 2.8 מ״ג 13.8 מ״ג
    סידן 53.1 מ״ג 265.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 181.1 מ״ג 905.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

זיגוג


אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה (שלמים) עד לריכוך מוחלט במים עם הרבה מלח. מסננים וחותכים לקוביות בגודל ביס ושמים בקערת ערבוב.
  2. חולטים את השעועית הירוקה במים רותחים למשך דקה. מסננים ושומרים בצד.
  3. מדביקים את עלי המרווה לסלמון ומתבלים במלח ובפלפל שחור.
  4. במחבת עם 2 כפות שמן זית, צורבים את פילה הסלמון משני הצדדים.
  5. בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הזיגוג. כשהסלמון צרוב משני צדיו, מוסיפים את תערובת הזיגוג למחבת וממשיכים לטגן כ-2 דקות. מוציאים לצלחת ומצננים.
  6. קוצצים את השמיר ומעבירים לקערת תפוחי האדמה.
  7. קוצצים דק בצל ירוק ומעבירים לקערת תפוחי האדמה.
  8. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
  9. מפרקים את פילה הסלמון הצרוב בעזרת הידיים לחתיכות בגודל בינוני. מוסיפים לקערת תפוחי האדמה.
  10. מוסיפים את השעועית והרוטב לקערת תפוחי האדמה ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול.
  11. מעבירים לצלחת הגשה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות