סלט תפוחי אדמה קצת אחר ומשגע ברוטב ירוקים

סלט תפוחי אדמה כזה בוודאות עוד לא הכנתם! הרוטב עם פטנט מיוחד יותר ציפוי קטיפתי ועשיר לתפוחי האדמה. נסו ותתאהבו
סלט תפוחי אדמה כזה בוודאות עוד לא הכנתם! הרוטב עם פטנט מיוחד יותר ציפוי קטיפתי ועשיר לתפוחי האדמה. נסו ותתאהבו
  • יונתן רושפלד
  • 574 צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    76
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 75.9 קק״ל 759.4 קק״ל
    פחמימות 3.6 גרם 35.7 גרם
    שומן 6.1 גרם 61.1 גרם
    נתרן 474.3 מ״ג 4742.6 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 21.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 15.1 גרם
    כולסטרול 123.7 מ״ג 1236.9 מ״ג
    סידן 24.7 מ״ג 247.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 71.7 מ״ג 717.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    76
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 75.9 קק״ל 759.4 קק״ל
    פחמימות 3.6 גרם 35.7 גרם
    שומן 6.1 גרם 61.1 גרם
    נתרן 474.3 מ״ג 4742.6 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 21.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 15.1 גרם
    כולסטרול 123.7 מ״ג 1236.9 מ״ג
    סידן 24.7 מ״ג 247.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 71.7 מ״ג 717.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור

יש פה טריק וחשוב לא להיבהל ממנו! כן, המתכון מכיל שישה חלמונים. אבל סלט תפוחי אדמה כזה עוד לא פגשתם והוא שווה את הבהלה הרגעית ובוודאי ששווה את ההכנה. דמיינו תפוחי אדמה קטנטנים או קוביות תפוחי אדמה עטופים ברוטב ירוק בוהק ומעל קצת שמן זית. לא צריך יותר מזה. הרוטב הזה הוא סוד שרושפלד חולק אתכם במיוחד ואנו מבטיחים שהסלט הזה יככב בכל הארוחות החגיגיות שלכם.

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט


כשר לפסח ללא חשש קטניות

אופן הכנה

  1. מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מים, בלי מלח, רק עד לכיסוי של סנטימטר מעל.
  2. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים.
  3. בינתיים מניחים בבלנדר את כל שאר החומרים, חוץ מהשמיר ושמן הזית, יחד עם כוס מים. טוחנים הכל.
  4. מורידים את הסיר מהאש, לא מסננים את המים מתוכו, ויוצקים מעל את הרוטב.
  5. מחזירים את הסיר לשלושים שניות לאש ובוחשים כל הזמן עד שהנוזל מתחיל לבעבע.
  6. מעבירים הכל מייד לתוך קערת סלט.
  7. המטרה היא שהחלמונים יסמיכו את הרוטב.
  8. את הסלט אפשר להגיש חם, פושר או קר.
  9. לפני ההגשה מטפטפים מלמעלה שמן זית ומפזרים עלי שמיר בנדיבות.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות