עוגת גבינה פירורי אוריאו

עוגת גבינה פירורי אוריאו זו עוגה גבוהה, מרשימה ויפהפיה, פשוטה להכנה, עם עוגיות אוריאו מעולות למטה וגם למעלה, כעיטור מהמם
עוגת גבינה פירורי אוריאו זו עוגה גבוהה, מרשימה ויפהפיה, פשוטה להכנה, עם עוגיות אוריאו מעולות למטה וגם למעלה, כעיטור מהמם
  • קרין גורן
  • 107 צפיות
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    7828
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7828.4 קק״ל 7828.4 קק״ל
    פחמימות 501.9 גרם 501.9 גרם
    שומן 621.7 גרם 621.7 גרם
    נתרן 2094.5 מ״ג 2094.5 מ״ג
    חלבון 61.5 גרם 61.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 323.5 גרם 323.5 גרם
    כולסטרול 1070.5 מ״ג 1070.5 מ״ג
    סידן 512.8 מ״ג 512.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 596.5 מ״ג 596.5 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    7828
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7828.4 קק״ל 7828.4 קק״ל
    פחמימות 501.9 גרם 501.9 גרם
    שומן 621.7 גרם 621.7 גרם
    נתרן 2094.5 מ״ג 2094.5 מ״ג
    חלבון 61.5 גרם 61.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 323.5 גרם 323.5 גרם
    כולסטרול 1070.5 מ״ג 1070.5 מ״ג
    סידן 512.8 מ״ג 512.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 596.5 מ״ג 596.5 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור

בעבר הכנתי את העוגה הזו עם זוג האחיות נטע ועידית, הלא הן מייסדות “הבית של עידה”, בלוג העיצוב הכי שווה ברשת. הפעם החלטתי לשדרג את העוגה במטבח של מירי כהן עם הטוויסט שלה – חצי עוגיות אוריאו וחצי עוגיות לוטוס, מה שיוסיף טעם, צבע וחדשנות לארוחת החג שלכם.

מתכוני חגים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
  2. במעבד מזון טוחנים לפירורים דקים את כל העוגיות עם החמאה (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
  3. בתבנית מרופדת נייר אפייה עגול מהדקים שכבה של מחצית מהעוגיות הטחונות. מורחים מעל את קרם הגבינה.
  4. מפזרים את יתר הפירורים מעל הקרם בתבנית.
  5. חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה.
  6. מקררים בכלי אטום 4 שעות לפחות לפני הגשה.
  7. פורסים בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.

השדרוג של מירי כהן: טוחנים בנפרד את עוגיות הלוטוס ועוגיות האוריאו. מערבבים את העוגיות עם החמאה. מהדקים לתבנית עם נייר האפייה העגול מחצית מכל העוגיות הטחונות - חצי חצי. לאחר הוספת הקרם לתבנית שמים על הקרם את יתר העוגיות הטחונות - חצי חצי.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות