עסיסית וטעימה: עוגת אגוזים כשרה לפסח

עוגת אגוזים כשרה לפסח, מתכון לעוגה עסיסית וטעימה שהיא גם פרווה. מסוג המתכונים שמכינים כל השנה ולא רק בחג
עוגת אגוזים כשרה לפסח, מתכון לעוגה עסיסית וטעימה שהיא גם פרווה. מסוג המתכונים שמכינים כל השנה ולא רק בחג
  • חיה טבואדה
  • 677 צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    3054
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3053.5 קק״ל 3053.5 קק״ל
    פחמימות 323.9 גרם 323.9 גרם
    שומן 169.7 גרם 169.7 גרם
    נתרן 1071.2 מ״ג 1071.2 מ״ג
    חלבון 74.6 גרם 74.6 גרם
    סיבים תזונתיים 18.9 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 66.0 גרם 66.0 גרם
    כולסטרול 1522.2 מ״ג 1522.2 מ״ג
    סידן 419.3 מ״ג 419.3 מ״ג
    ברזל 19.9 מ״ג 19.9 מ״ג
    אשלגן 2172.0 מ״ג 2172.0 מ״ג
    אבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    3054
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3053.5 קק״ל 3053.5 קק״ל
    פחמימות 323.9 גרם 323.9 גרם
    שומן 169.7 גרם 169.7 גרם
    נתרן 1071.2 מ״ג 1071.2 מ״ג
    חלבון 74.6 גרם 74.6 גרם
    סיבים תזונתיים 18.9 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 66.0 גרם 66.0 גרם
    כולסטרול 1522.2 מ״ג 1522.2 מ״ג
    סידן 419.3 מ״ג 419.3 מ״ג
    ברזל 19.9 מ״ג 19.9 מ״ג
    אשלגן 2172.0 מ״ג 2172.0 מ״ג
    אבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


ציפוי


כשר לפסח ללא חשש קטניות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במעבד מזון או בלנדר טוחנים היטב את אגוזי המלך עד לפירורים.
  3. מפרידים את החלמונים מהחלבונים.
  4. מקציפים את הסוכר יחד עם החלמונים בקערת מיקסר עם וו בלון עד לקבלת צבע אוורירי ובהיר, כ-8 עד 10 דקות.
  5. בעזרת מרית מערבבים פנימה את אגוזי המלך הטחונים, אבקת האפייה ותמצית הוניל.
  6. בקערת מיקסר נקייה מקציפים את החלבונים לקצף רך, ומקפלים בעדינות את החלבונים לתוך תערובת החלמונים.
  7. יוצקים את תערובת העוגה לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפייה עגול ואופים 30-40 דקות.
  8. מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים אותה להתקרר בטמפרטורת החדר בתבנית 5 דקות לפני שמוציאים אותה מנייר האפייה.
  9. כשהעוגה מתקררת, מקלפים את נייר האפייה ממנה ומעבירים לצלחת הגשה.
  10. ממסים בפולסים במיקרוגל יחד את השוקולד וקרם הקוקוס ויוצקים מעל העוגה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות