פאי שוקולד במילוי גבינה ושוקולד אגוזים של קרין גורן: אין טוב מזה

פאי שוקולד עם טריק! התחתית היא בעצם בראוניז עשיר, המילוי גבינתי וקליל ומלמעלה שוקולד ואגוזים לקישוט. חג טעים ומתוק
פאי שוקולד עם טריק! התחתית היא בעצם בראוניז עשיר, המילוי גבינתי וקליל ומלמעלה שוקולד ואגוזים לקישוט. חג טעים ומתוק
  • קרין גורן
  • 58 צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 7 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    553
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 553.2 קק״ל 7745.0 קק״ל
    פחמימות 38.4 גרם 537.8 גרם
    שומן 39.3 גרם 550.7 גרם
    נתרן 621.3 מ״ג 8698.2 מ״ג
    חלבון 11.5 גרם 161.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 20.6 גרם 289.0 גרם
    כולסטרול 200.4 מ״ג 2805.0 מ״ג
    סידן 94.8 מ״ג 1326.7 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 28.5 מ״ג
    אשלגן 239.6 מ״ג 3354.4 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 17.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 7 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    553
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 553.2 קק״ל 7745.0 קק״ל
    פחמימות 38.4 גרם 537.8 גרם
    שומן 39.3 גרם 550.7 גרם
    נתרן 621.3 מ״ג 8698.2 מ״ג
    חלבון 11.5 גרם 161.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 20.6 גרם 289.0 גרם
    כולסטרול 200.4 מ״ג 2805.0 מ״ג
    סידן 94.8 מ״ג 1326.7 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 28.5 מ״ג
    אשלגן 239.6 מ״ג 3354.4 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 17.1 מ״ג
    סגור

פאי שוקולד בראוניז שלי, שמורכב מגבינה, שוקולד והמון כיף, תמיד מוצב במרכז השולחן כשמגיעים אורחים. הוא תענוג לצד קפה חם או קר, תלוי בעונה והכי כיפי להגיש אותו בארוחת חג השבועות, כשהוא מספק גם את הצורך למוצר גבינתי וגם לשוקולד שפשוט משפר הכול. הכי יאמי!

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית בראוניז


אופן הכנה

  1. מכינים את תחתית הפאי: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל/סיר/בן מארי
  2. מערבבים פנימה דבש, שמנת מתוקה, סוכר וביצים.
  3. מוסיפים קמח תופח וטורפים עד שאין יותר גושים.
  4. משטחים בתבנית פאי משומנת ואופים ב-180 מעלות 25 דקות.
  5. לוחצים תבנית 24 למרכז הבראוניז, ליצירת שקע בעומק 2 ס”מ.
  6. מערבבים את כל חומרי מלית הגבינה ומוזגים לשקע.
  7. מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים עוד 30 דקות, להתייצבות חלקית (העוגה רוטטת כמו ג’לי).
  8. מצננים ומעבירים למקרר ל-4 שעות.
  9. מחממים ממרח שוקולד אגוזים במיקרו לריכוך ומורחים על העוגה. מפזרים אגוזי לוז מלמעלה.

    הערות

    • ניתן לקשט בזילופי שוקולד ואגוזי לוז
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות