פילה סלמון בחרדל וסילאן בנינג’ה סמארט ליד

אתם מארחים לארוחה חגיגית ומתלבטים איזו מנת דג להכין? שי-לי ליפא מכינה פילה סלמון בסילאן וחרדל שכולם אוהבים. 5 דקות עבודה והמון מחמאות
אתם מארחים לארוחה חגיגית ומתלבטים איזו מנת דג להכין? שי-לי ליפא מכינה פילה סלמון בסילאן וחרדל שכולם אוהבים. 5 דקות עבודה והמון מחמאות
  • שי-לי ליפא
  • 33K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    28
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 27.7 קק״ל 221.6 קק״ל
    פחמימות 2.8 גרם 22.3 גרם
    שומן 1.7 גרם 13.4 גרם
    נתרן 160.7 מ״ג 1285.9 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 2.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.0 מ״ג 24.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 23.2 מ״ג 185.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    28
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 27.7 קק״ל 221.6 קק״ל
    פחמימות 2.8 גרם 22.3 גרם
    שומן 1.7 גרם 13.4 גרם
    נתרן 160.7 מ״ג 1285.9 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 2.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.0 מ״ג 24.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 23.2 מ״ג 185.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערית את החרדל, הסילאן ושמן הזית. מורחים על הדג, מפזרים את ענפי התימין ומתבלים במלח ובפלפל השחור.
  2. מניחים את הרשת במצבה הגבוה בתוך הסיר הקרמי ועליה מניחים את הסלמון.
  3. סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית גריל. מכוונים את הזמן ל-10 דקות ולוחצים על התחל.
  4. פותחים את המכסה בזהירות פעם אחת במהלך הבישול ומברישים ביתרת המרינדה.
  5. מגישים את הסלמון עם שומשום מעל והכי כיף זה לאכול אותו עם אורז וברוקולי.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות