פיצה מפוצצת חלבון מבצק טונה מפתיע במיוחד

פיצה משגעת עם המון חלבון מבצק טונה - אופים את הבסיס העשיר בטעמים, מוסיפים רוטב, מוצרלה ותוספות שאוהבים, אופים וזוללים
פיצה משגעת עם המון חלבון מבצק טונה - אופים את הבסיס העשיר בטעמים, מוסיפים רוטב, מוצרלה ותוספות שאוהבים, אופים וזוללים
  • קובי אדרי
  • 881 צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    137
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 136.7 קק״ל 1093.5 קק״ל
    פחמימות 3.5 גרם 28.3 גרם
    שומן 7.0 גרם 55.9 גרם
    נתרן 617.7 מ״ג 4941.3 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 123.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 24.0 גרם
    כולסטרול 88.6 מ״ג 708.9 מ״ג
    סידן 215.6 מ״ג 1725.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 208.6 מ״ג 1669.1 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    137
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 136.7 קק״ל 1093.5 קק״ל
    פחמימות 3.5 גרם 28.3 גרם
    שומן 7.0 גרם 55.9 גרם
    נתרן 617.7 מ״ג 4941.3 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 123.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 24.0 גרם
    כולסטרול 88.6 מ״ג 708.9 מ״ג
    סידן 215.6 מ״ג 1725.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 208.6 מ״ג 1669.1 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
קובי אדרי
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

תוספות


אופן הכנה

  1. מכינים את תחתית הפיצה: בקערה מערבבים בעזרת מזלג את כל מרכיבי התחתית עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. לוקחים נייר אפייה וחותכים בצורה עגולה כגודל התבנית (אני מקפל את הנייר לחצי ואז שוב לחצי, עושה משולש ואז שם במרכז התבנית, חותך רק פינה אחת בצורה מעוגלת ואז נוצר לי עיגול)
  3. מרדדים את תערובת הטונה על נייר האפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל15 דקות.
  4. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
  5. שמים רוטב על תחתית הפיצה האפויה ושומרים על שוליים יבשות.
  6. מפזרים גבינת מוצרלה ותוספות ומכניסים לתנור ל12-13 דקות נוספות. מגישים באהבה - בתאבון.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות