פסטה ברוטב שמנת סלק בצבע מהפנט!

מנה ורודה ומשגעת שנראית מעולם אחר: פסטה ברוטב שמנת סלק, טעימה ויפה ברמות אחרות, עם גוון מתקתק ועיטור שקדים. אי אפשר לעמוד בפניה!
מנה ורודה ומשגעת שנראית מעולם אחר: פסטה ברוטב שמנת סלק, טעימה ויפה ברמות אחרות, עם גוון מתקתק ועיטור שקדים. אי אפשר לעמוד בפניה!
  • רות אוליבר
  • 137 צפיות
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    700
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 699.9 קק״ל 3499.3 קק״ל
    פחמימות 87.7 גרם 438.4 גרם
    שומן 25.2 גרם 126.2 גרם
    נתרן 416.8 מ״ג 2084.0 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 53.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 27.5 גרם
    שומן רווי 8.2 גרם 41.1 גרם
    כולסטרול 39.2 מ״ג 195.9 מ״ג
    סידן 124.1 מ״ג 620.3 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 350.3 מ״ג 1751.4 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    700
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 699.9 קק״ל 3499.3 קק״ל
    פחמימות 87.7 גרם 438.4 גרם
    שומן 25.2 גרם 126.2 גרם
    נתרן 416.8 מ״ג 2084.0 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 53.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 27.5 גרם
    שומן רווי 8.2 גרם 41.1 גרם
    כולסטרול 39.2 מ״ג 195.9 מ״ג
    סידן 124.1 מ״ג 620.3 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 350.3 מ״ג 1751.4 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור

בארוחת הערב היא תהיה גולת הכותרת: פסטה ורודה, יפה ומסקרנת, עטופה ברוטב עשיר עם טעם עדין ומתיקות טבעית של הסלק, שמעניק למנה את צבעה המדהים.

אוכל איטלקי
רות אוליבר
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


 אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מחממים את המחבת ומוסיפים חמאה, שמן, דבש ושום.
  2. מטגנים דקה ומוסיפים את קוביות הסלק המבושל.
  3. מקפיצים את קוביות הסלק במשך 3-4 דקות.
  4. מעבירים את כל תכולת המחבת לבלנדר ומערבלים למחית.
  5. מוסיפים שמנת, פרמזן, מלח, פלפל וגרידת תפוז ומפעילים במשך 2 דקות נוספות. אם הרוטב סמיך ניתן להוסיף כמה כפות מנוזלי בישול הפסטה.
  6. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים היטב ומעבירים אותה לכלי הגשה.
  7. יוצקים את הרוטב מעל הפסטה ומערבבים, מפזרים גם קוביות סלק ומערבבים.
  8. מניחים את מדליוני הגבינה מעל, מפזרים שקדים ומעט עירית ומגישים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות