פשטידת גבינות וברוקולי לשבועות

פשטידת גבינות לשבועות, כזאת שאי אפשר לעמוד בפני הריח שלה. היא כל כך מרשימה, טעימה ויפה והיא לגמרי הולכת להשתלב לכם מושלם עם ארוחת החג. תהנו!
פשטידת גבינות לשבועות, כזאת שאי אפשר לעמוד בפני הריח שלה. היא כל כך מרשימה, טעימה ויפה והיא לגמרי הולכת להשתלב לכם מושלם עם ארוחת החג. תהנו!
  • ניצן סוסיד
  • 134 צפיות
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    5841
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5840.9 קק״ל 5840.9 קק״ל
    פחמימות 450.6 גרם 450.6 גרם
    שומן 343.0 גרם 343.0 גרם
    נתרן 11947.5 מ״ג 11947.5 מ״ג
    חלבון 229.8 גרם 229.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 169.9 גרם 169.9 גרם
    כולסטרול 1482.0 מ״ג 1482.0 מ״ג
    סידן 1901.5 מ״ג 1901.5 מ״ג
    ברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 1456.2 מ״ג 1456.2 מ״ג
    אבץ 10.3 מ״ג 10.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    5841
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5840.9 קק״ל 5840.9 קק״ל
    פחמימות 450.6 גרם 450.6 גרם
    שומן 343.0 גרם 343.0 גרם
    נתרן 11947.5 מ״ג 11947.5 מ״ג
    חלבון 229.8 גרם 229.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 169.9 גרם 169.9 גרם
    כולסטרול 1482.0 מ״ג 1482.0 מ״ג
    סידן 1901.5 מ״ג 1901.5 מ״ג
    ברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 1456.2 מ״ג 1456.2 מ״ג
    אבץ 10.3 מ״ג 10.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


פשטידת גבינות וברוקולי

פיזור


אופן הכנה

  1. מחממים תנור-200 מעלות.
  2. אם הברוקולי טרי - חולטים אותו בסיר עם מים רותחים למשך 7 דקות.
  3. מסדרים בצק עלים על נייר אפייה עגול הנמל בתוך תבנית עגולה קפיצית 26 ס”מ, משאירים שוליים רחבים בצדדים ולא חותכים את הקצוות.
  4. מסדרים את פרחי הברוקולי החלוטים על נייר האפייה.
  5. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות, הביצים, הקמח, אבקת האפייה והתבלינים.
  6. יוצקים את בלילת הגבינות על הברוקולי שבתבנית.
  7. את השוליים של הבצק שהשארנו מקפלים פנימה בצורה יפה על הבלילה שמזגנו.
  8. מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום.
  9. אופים כ-10 דקות ואחר כך מנמיכים את החום ל-170 מעלות למשך חצי שעה נוספת עד שהפשטידה יציבה ושחומה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות