פשטידת פטריות וגבינות מושלמת לארוחת ערב או לאירוח

איך מרשימים את כל האורחים באירוח הבא שלכם? פשוט מאוד! מכינים פשטידת פטריות וגבינות שאי אפשר לעמוד בפניה. סלט ירוק ליד ואתם מסודרים
איך מרשימים את כל האורחים באירוח הבא שלכם? פשוט מאוד! מכינים פשטידת פטריות וגבינות שאי אפשר לעמוד בפניה. סלט ירוק ליד ואתם מסודרים
  • מערכת Foody
  • 161 צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1587
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1587.3 קק״ל 1587.3 קק״ל
    פחמימות 91.8 גרם 91.8 גרם
    שומן 107.5 גרם 107.5 גרם
    נתרן 2936.3 מ״ג 2936.3 מ״ג
    חלבון 54.1 גרם 54.1 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 59.7 גרם 59.7 גרם
    כולסטרול 950.1 מ״ג 950.1 מ״ג
    סידן 308.6 מ״ג 308.6 מ״ג
    ברזל 11.0 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 836.8 מ״ג 836.8 מ״ג
    אבץ 6.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1587
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1587.3 קק״ל 1587.3 קק״ל
    פחמימות 91.8 גרם 91.8 גרם
    שומן 107.5 גרם 107.5 גרם
    נתרן 2936.3 מ״ג 2936.3 מ״ג
    חלבון 54.1 גרם 54.1 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 59.7 גרם 59.7 גרם
    כולסטרול 950.1 מ״ג 950.1 מ״ג
    סידן 308.6 מ״ג 308.6 מ״ג
    ברזל 11.0 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 836.8 מ״ג 836.8 מ״ג
    אבץ 6.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור

פשטידת פטריות וגבינות שהיא פשוט תענוג! פשטידות תמיד היו אהובות בארוחות משפחתיות או בארוחות בהן מתארחים הרבה אנשים, מכיוון שאפשר לחלוק אותם וליהנות יחד ולהציב לידן תוספות מצוינות, כמו סלט או מטבלים המתאימים לטעמים. הפעם, אנו מציעים לכם פשטידת פטריות הכוללת גבינות, שיכולות להעשיר את הטעם ולהפוך כל ארוחה לטובה יותר באחריות. פשטידת פטריות וגבינות כמו שאנחנו אוהבים.

ארוחה זולה
מערכת Foody
X

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית במעט שמן זית.
  2. קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים בסיר רחב עד שהבצל זהוב ורך. 
  3. חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים לבצל, מטגנים ביחד במשך 5 דקות ומצננים. 
  4. בקערה גדולה מערבבים ביצים, גבינת שמנת, שמנת לבישול וגבינת מנצ’גו או קשקבל.
  5. מוסיפים את תערובת הפטריות והבצל ומערבבים. מוסיפים את חרדל הגרגירים ומערבבים.
  6. מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת. 
  7. אופים בתנור החם במשך 35-45 דקות או עד שהפשטידה יציבה.

 

 

מתכון: רחלי קרוט
צילום: אפיק גבאי

    הערות

    • רוצים לשדרג? מניחים מעל הפשטידה, לפני האפייה, ענפי טימין או מפזרים שומשום ויש לכם פשטידת פטריות משודרגת
    • במקום פטריות אפשר לשים קוביות בטטה או תירס
    • אפשר להכין את הפשטידה בתבנית אינגליש קייק, בתבנית עגולה 22 או בתבנית שקעים/מנז'טים ליצירת מאפינס שנהדר להביא לאירוח או להגיש בארוחת ערב
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות