קולעות למטרה: לחמניות קלועות בציפוי שומשום

לחמניות רכות, קלועות וטעימות בטירוף מצופות בשומשום. לחמניות מושלמות לשבת, לסנדוויץ' מושקע או טוסטים מפנקים
לחמניות רכות, קלועות וטעימות בטירוף מצופות בשומשום. לחמניות מושלמות לשבת, לסנדוויץ' מושקע או טוסטים מפנקים
  • שרית נובק
  • 964 צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 4 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 266.1 קק״ל 3193.2 קק״ל
    פחמימות 34.7 גרם 415.8 גרם
    שומן 10.6 גרם 127.4 גרם
    נתרן 150.4 מ״ג 1804.2 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 91.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 16.6 גרם
    כולסטרול 21.1 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 10.0 מ״ג 120.3 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 21.2 מ״ג
    אשלגן 61.0 מ״ג 731.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 11.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 4 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 266.1 קק״ל 3193.2 קק״ל
    פחמימות 34.7 גרם 415.8 גרם
    שומן 10.6 גרם 127.4 גרם
    נתרן 150.4 מ״ג 1804.2 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 91.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 16.6 גרם
    כולסטרול 21.1 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 10.0 מ״ג 120.3 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 21.2 מ״ג
    אשלגן 61.0 מ״ג 731.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 11.5 מ״ג
    סגור
לחמניות
שרית נובק
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים.
  2. מוסיפים סוכר ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים ביצה, שמן ומים ולשים במהירות נמוכה (2) במשך 5 דקות.
  4. מוסיפים גם את המלח ולשים 5-7 דקות נוספות עד שמתקבל בצק גמיש וחלק.
  5. מכסים בכיסוי ניילון ומניחים להתפחה עד להכפלת הנפח (כשעה).
  6. מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות חום עליון תחתון.
  7. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים (כ-70 גרם לכל חלק)  ומגלגלים לרצועות ארוכות.
  8. מניחים נייר סופג בתבנית ומרטיבים אותו במים. מגלגלים כל נחש בצק בנייר הרטוב ואז בקערת שומשום עד שהוא מצופה היטב מכל הכיוונים, קולעים לחמניות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  9. ממתינים לתפיחה נוספת, כ-30 דקות.
  10. מכניסים לתנור ואופים כ-25-30 דקות עד שהלחמניות מזהיבות מעט.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות