קורנפלקס אוזני המן

קורנפלקס אוזני המן במילוי ריבת חלב קטנות ומתוקות, שאוכלים בקערה עם חלב קר. מבטיחים לכם שתיקחו קערה אחרי קערה ותאכלו עד לא ידע
קורנפלקס אוזני המן במילוי ריבת חלב קטנות ומתוקות, שאוכלים בקערה עם חלב קר. מבטיחים לכם שתיקחו קערה אחרי קערה ותאכלו עד לא ידע
  • Studio R.Y
  • 225 צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    970
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 970.0 קק״ל 4850.2 קק״ל
    פחמימות 96.5 גרם 482.4 גרם
    שומן 46.9 גרם 234.4 גרם
    נתרן 184.2 מ״ג 920.9 מ״ג
    חלבון 22.5 גרם 112.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 7.6 גרם 38.0 גרם
    כולסטרול 42.4 מ״ג 212.0 מ״ג
    סידן 435.4 מ״ג 2177.1 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 635.7 מ״ג 3178.4 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    970
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 970.0 קק״ל 4850.2 קק״ל
    פחמימות 96.5 גרם 482.4 גרם
    שומן 46.9 גרם 234.4 גרם
    נתרן 184.2 מ״ג 920.9 מ״ג
    חלבון 22.5 גרם 112.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 7.6 גרם 38.0 גרם
    כולסטרול 42.4 מ״ג 212.0 מ״ג
    סידן 435.4 מ״ג 2177.1 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 635.7 מ״ג 3178.4 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

הגשה


אופן הכנה

  1. מעבירים למעבד מזון את כל חומרי הבצק מלבד החלב ומעבדים עד לקבלת בצק פירורים.
  2. מוסיפים את החלב בהדרגה עד שמתגבש בצק (שימו לב, יתכן ולא יהיה צורך בכל כמות החלב, לכן חשוב להוסיף בהדרגה ולא הכל בבת אחת).
  3. מוציאים ממעבד המזון, עוטפים בניילון נצמד (זהירות לא להגזים בעיבוד ולא ללוש יותר מדי כדי שאוזני ההמן לא יהיו דחוסים מדי). מעבירים לצינון במקרר למשך שעה-שעתיים.
  4. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  5. לאחר שהבצק התייצב והצטנן במקרר, מוציאים אותו, מקמחים מעט את משטח העבודה ומרדדים לעובי הרצוי (בגלל שמדובר במיני אוזני המן, מומלץ לרדד מעט יותר מהרגיל).
  6. קורצים מהבצק עיגולים בקוטר של 2 ס״מ.
  7. מזלפים באמצע כל עיגול בצק מעט ריבת חלב (מומלץ לחמם מעט במיקרו כדי שריבת החלב תהיה יותר נוזלית ולהעביר לשקית זילוף, כך יותר נוח, אך אין חובה, אפשר להיעזר בכפית או בכל דרך אחרת).
  8. סוגרים את עיגולי הבצק לצורה של אוזן המן.
  9. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור למשך כ-10-12 דקות, חשוב לא לאפות יתר על המידה ולהשאיר את אוזני ההמן מעט בהירות.
  10. מוציאים מהתנור ונותנים לאוזני ההמן להצטנן לטמפרטורת החדר. מעבירים לצלחת עמוקה, מוזגים חלב ובתאבון.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות