קינוח פיצוץ! עוגת בומב אלפחורס

המילה מושחת הומצאה על הקינוח הזה - עוגת בומב במילוי קרם בסגנון אלפחורס עם ריבת חלב וקוקוס קלוי, ההפתעה של שולחן הקינוחים
המילה מושחת הומצאה על הקינוח הזה - עוגת בומב במילוי קרם בסגנון אלפחורס עם ריבת חלב וקוקוס קלוי, ההפתעה של שולחן הקינוחים
  • עדי מרום
  • 96 צפיות
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    7101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7100.9 קק״ל 7100.9 קק״ל
    פחמימות 756.6 גרם 756.6 גרם
    שומן 397.8 גרם 397.8 גרם
    נתרן 2428.5 מ״ג 2428.5 מ״ג
    חלבון 114.0 גרם 114.0 גרם
    סיבים תזונתיים 20.4 גרם 20.4 גרם
    שומן רווי 209.0 גרם 209.0 גרם
    כולסטרול 1999.9 מ״ג 1999.9 מ״ג
    סידן 1013.7 מ״ג 1013.7 מ״ג
    ברזל 16.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 2168.8 מ״ג 2168.8 מ״ג
    אבץ 11.2 מ״ג 11.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    7101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7100.9 קק״ל 7100.9 קק״ל
    פחמימות 756.6 גרם 756.6 גרם
    שומן 397.8 גרם 397.8 גרם
    נתרן 2428.5 מ״ג 2428.5 מ״ג
    חלבון 114.0 גרם 114.0 גרם
    סיבים תזונתיים 20.4 גרם 20.4 גרם
    שומן רווי 209.0 גרם 209.0 גרם
    כולסטרול 1999.9 מ״ג 1999.9 מ״ג
    סידן 1013.7 מ״ג 1013.7 מ״ג
    ברזל 16.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 2168.8 מ״ג 2168.8 מ״ג
    אבץ 11.2 מ״ג 11.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

בסיס

קרם ריבת חלב

ציפוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות על מצב טורבו.
  2. מכינים את הבסיס: בקערה המיקסר עם בלון הקצפה מניחים ביצים וקורט מלח ומפעילים על מהירות בינונית. מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים בהקצפה מספר דקות עד קבלת תערובת תפוחה ובהירה, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד קבלת תערובת חלקה מגושים.
  3. משמנים 2 תבניות של תנור ומניחים מעל נייר אפייה. משמנים את הנייר אפייה ומחלקים את הבלילה ל2 התבניות בצורה שווה, מיישרים עם פלטה ומכניסים כל תבנית לתנור שחומם מראש למשך 13 דקות, מוציאים ומצננים על השיש.
  4. לאחר שהבסיסים התקררו מחלצים אותם מנייר האפייה וקורצים עיגול שגדול מהקערה/תבנית הבומב שעליה מרכיבים את העוגה ב-5 ס”מ. מניחים את הבסיס מעל ניילון נצמד ומניחים את הניילון הנצמד עם העוגה בתבנית הבומב. מהדקים לתבנית את העוגה וחותכים את הבסיס המיותר במידת הצורך.
  5. קורצים עוד עיגול בקוטר של התבנית ואת השאריות שומרים להרכבת השכבות של העוגה.
  6. מכינים את הקרם: בקערת המיקסר/מיקסר יד מניחים שמנת, סוכר וגבינת מסקרפונה, מפעילים על מהירות בינונית עד לקרם, מוסיפים פודינג וניל ומפעילים עד לקבלת קרם יציב.
  7. מעבירים 1/3 (שליש) מכמות הקרם לקערה נפרדת, מוסיפים ריבת חלב וקוקוס קלוי ומקפלים לאיחוד.
  8. מניחים 1/3 (שלישי) מכמות הקרם הלבן מעל בסיס העוגה ומיישרים עם פלטה, מניחים שכבה של הבסיס (מהשאריות, לא מהעיגול שקרצנו), מניחים מעל את קרם ריבת החלב ומיישרים, מניחים שכבה נוספת מהבסיס ומעל מניחים את יתרת הקרם הלבן שנשאר. מיישרים עם פלטה וסוגרים עם שכבת הבסיס, מכניסים למקרר ל-3 שעות.
  9. מכינים את הציפוי: בקערה מניחים שוקולד חלב, שוקולד מריר ושמן וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  10. מחלצים את העוגה מהתבנית ומהניילון הנצמד ומניחים על רשת שמתחתיה תבנית עם נייר אפייה. מצפים את העוגה בשוקולד שהמסנו ומנערים משאריות השוקולד. מזלפים ריבת חלב ומפזרים קוקוס קלוי, שומרים במקרר וזה הכל תהנו!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות