קינוח פרווה לפסח: מלבי קרמל

מחפשים קינוח פרווה לפסח? הנה לכם מתכון למלבי קרמל מושלם בעשר דקות של הכנה, קינוח מהמם, קליל והכי חשוב – טעים!
מחפשים קינוח פרווה לפסח? הנה לכם מתכון למלבי קרמל מושלם בעשר דקות של הכנה, קינוח מהמם, קליל והכי חשוב – טעים!
  • חיה טבואדה
  • 334 צפיות
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    808
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 808.3 קק״ל 3233.1 קק״ל
    פחמימות 86.5 גרם 345.9 גרם
    שומן 49.7 גרם 198.7 גרם
    נתרן 36.7 מ״ג 146.8 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 16.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 45.7 גרם 182.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.1 מ״ג 72.3 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 626.8 מ״ג 2507.0 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    808
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 808.3 קק״ל 3233.1 קק״ל
    פחמימות 86.5 גרם 345.9 גרם
    שומן 49.7 גרם 198.7 גרם
    נתרן 36.7 מ״ג 146.8 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 16.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 45.7 גרם 182.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.1 מ״ג 72.3 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 626.8 מ״ג 2507.0 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלבי

הגשה


כשר לפסח לאוכלי קטניות

אופן הכנה

  1. מחממים את קרם הקוקוס במיקרוגל.
  2. שמים בסיר את הסוכר ומבשלים אותו תוך כדי ערבוב 2-3 דקות עד שהוא נהיה חום.
  3. מוסיפים פנימה את קרם הקוקוס ומערבבים.
  4. בקערה נפרדת טורפים את המים עם הקורנפלור עד שאין גושים.
  5. ברגע שהתערובת בסיר מגיעה לסף רתיחה, מוסיפים את תערובת המים והקורנפלור לסיר.
  6. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל את המלבי תוך ערבוב קבוע עד שהוא מתחיל להסמיך.
  7. מכבים את הלהבה.
  8. יוצקים מיד את המלבי לתוך כלי ההגשה, ממלאים בערך עד לגובה 3/4 כלי.
  9. מקררים במקרר עד שהמלבי מתקרר ומתייצב, בערך כשעה.
  10. יוצקים מעל המלבי רוטב קרמל או מייפל לפני הגשה, מקשטים בשבבי קוקוס ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות