קראנץ’ תלושותי מלוח – עוגה מלוחה זה הכי!

עוגה מלוחה במיוחד עבורכם: קראנץ' תלושותי מלוח עם מילוי פלפלים קלויים, גבינה ופסטו. אופים, תולשים וזוללים כמו פרוסות עוגה!
עוגה מלוחה במיוחד עבורכם: קראנץ' תלושותי מלוח עם מילוי פלפלים קלויים, גבינה ופסטו. אופים, תולשים וזוללים כמו פרוסות עוגה!
  • רות אוליבר
  • 145 צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3441
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3440.7 קק״ל 3440.7 קק״ל
    פחמימות 488.5 גרם 488.5 גרם
    שומן 91.4 גרם 91.4 גרם
    נתרן 3966.7 מ״ג 3966.7 מ״ג
    חלבון 88.1 גרם 88.1 גרם
    סיבים תזונתיים 18.5 גרם 18.5 גרם
    שומן רווי 45.0 גרם 45.0 גרם
    כולסטרול 211.8 מ״ג 211.8 מ״ג
    סידן 710.5 מ״ג 710.5 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 2280.8 מ״ג 2280.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3441
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3440.7 קק״ל 3440.7 קק״ל
    פחמימות 488.5 גרם 488.5 גרם
    שומן 91.4 גרם 91.4 גרם
    נתרן 3966.7 מ״ג 3966.7 מ״ג
    חלבון 88.1 גרם 88.1 גרם
    סיבים תזונתיים 18.5 גרם 18.5 גרם
    שומן רווי 45.0 גרם 45.0 גרם
    כולסטרול 211.8 מ״ג 211.8 מ״ג
    סידן 710.5 מ״ג 710.5 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 2280.8 מ״ג 2280.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור

מי אמר שעוגה חייבת להיות מתוקה? לפעמים גם עוגה מלוחה יכולה לשמח באותה מידה! קראנץ’ מבצק רך ועשיר, עם מלית פלפלים קלויים, גבינה ופסטו. כל אחד תולש לו חתיכה ואוכל בכיף

מצרכים

מצרכים


בצק

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מכניסים לקערת המיקסר את הקמח, השמרים, החמאה המומסת, השמנת והמים, ומתחילים לערבל.
  2. תוך כדי ערבול מוסיפים לקערת המיקסר סוכר ומלח, וממשיכים ללוש במשך עוד כ-8 דקות נוספות עד לקבלת בצק רך, גמיש ונעים למגע.
  3. משמנים קלות את הקערה ואת פני הבצק, מכסים בניילון נצמד את הקערה ומתפיחים במשך כ-60 דקות במקום חמים עד הכפלת הנפח.
  4. מכינים את המלית: מערבבים בקערה את גבינת השמנת, הפסטו והפרמזן.
  5. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק למלבן גדול, בערך 40*50 ס”מ, בעובי 4-5 מ”מ.
  6. מורחים על פני כל המלבן את תערובת הגבינה עם הפסטו, ומפזרים מעל את הפלפל הקלוי.
  7. חותכים את הבצק לרוחב לרצועות ארוכות, כל רצועה ברוחב כ-7 ס”מ בערך ובאורך 50 ס”מ.
  8. מעלים את הרצועות אחת על השנייה עד שמתקבל “מגדל” של 5-6 רצועות בגודל 7 על 50 ס”מ.
  9. פורסים את “המגדל” לפרוסות בעובי של 4-5 ס”מ כל אחת, מניחים את הפרוסות בצורה אנכית אחת ליד השנייה בתבנית, ומתפיחים במשך כ-30 דקות.
  10. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  11. אופים במשך כ-35 דקות או עד שהמאפה מזהיב.
  12. מקררים מעט, מגישים ותולשים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות