קרמבו שעוד לא טעמתם: במילוי קרם גבינה ושוקולד רובי

קרמבו על טהרת הגבינה ושוקולד רובי, הורוד ובעל הטעם החמצמץ. חובה להכין, חובה לצלם. הכי קל והכי הורס שיש, חג שמח!
קרמבו על טהרת הגבינה ושוקולד רובי, הורוד ובעל הטעם החמצמץ. חובה להכין, חובה לצלם. הכי קל והכי הורס שיש, חג שמח!
  • רון יוחננוב
  • 58 צפיות
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    290
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 290.4 קק״ל 4355.9 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 290.8 גרם
    שומן 21.2 גרם 318.5 גרם
    נתרן 33.5 מ״ג 501.9 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 48.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 10.0 גרם 150.4 גרם
    כולסטרול 81.9 מ״ג 1228.5 מ״ג
    סידן 31.2 מ״ג 468.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 44.0 מ״ג 659.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    290
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 290.4 קק״ל 4355.9 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 290.8 גרם
    שומן 21.2 גרם 318.5 גרם
    נתרן 33.5 מ״ג 501.9 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 48.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 10.0 גרם 150.4 גרם
    כולסטרול 81.9 מ״ג 1228.5 מ״ג
    סידן 31.2 מ״ג 468.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 44.0 מ״ג 659.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

איזה קרמבו מטורף יש במתכון הבא, שלא צריך מזג אוויר קריר בשביל ליהנות ממנו והולך להיות הקינוח המדובר ביותר בשולחן חג הביכורים השנה, ורוד ומפתיע ברמות. חצי שעה של עבודה, חצי שעה של קירור והוא מוכן להגשה.

מצרכים

מצרכים


plus minus

בסיס

ציפוי


אופן הכנה

  1. מסדרים את עוגיות הווניל העגולות על תבנית או על מגש.
  2. במיקסר, מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הגבינה, אבקת הסוכר ותמצית הוניל, עד לקבלת קציפה יציבה.
  3. מעבירים את הקצפת לשקית הזילוף ומזלפים על העוגיות.
  4. מכניסים את הקרמבו למקרר להתייצבות.
  5. ממיסים את שוקולד הרובי יחד עם חמאת הקקאו במיקרוגל בפולסים קצרים ומצפים את הקרמבו.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות