קרמשניט אישי עם טריק

לקחנו מתכון קלאסי של קרמשניט והפכנו אותו לאישי והרבה יותר קל להכנה. בזכות הטריק של קיפול הבצק תוכלו גם ליצור צורה מהממת למאפה וגם גומה מושלמת למילוי
לקחנו מתכון קלאסי של קרמשניט והפכנו אותו לאישי והרבה יותר קל להכנה. בזכות הטריק של קיפול הבצק תוכלו גם ליצור צורה מהממת למאפה וגם גומה מושלמת למילוי
  • מערכת Foody
  • 83 צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 13 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    638
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 638.2 קק״ל 15317.8 קק״ל
    פחמימות 54.9 גרם 1318.1 גרם
    שומן 39.0 גרם 935.2 גרם
    נתרן 387.0 מ״ג 9288.8 מ״ג
    חלבון 13.3 גרם 318.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 30.4 גרם
    שומן רווי 17.5 גרם 419.5 גרם
    כולסטרול 28.4 מ״ג 680.5 מ״ג
    סידן 54.3 מ״ג 1302.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 18.4 מ״ג
    אשלגן 143.7 מ״ג 3450.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 13.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 13 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    638
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 638.2 קק״ל 15317.8 קק״ל
    פחמימות 54.9 גרם 1318.1 גרם
    שומן 39.0 גרם 935.2 גרם
    נתרן 387.0 מ״ג 9288.8 מ״ג
    חלבון 13.3 גרם 318.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 30.4 גרם
    שומן רווי 17.5 גרם 419.5 גרם
    כולסטרול 28.4 מ״ג 680.5 מ״ג
    סידן 54.3 מ״ג 1302.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 18.4 מ״ג
    אשלגן 143.7 מ״ג 3450.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 13.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית גבינה

הגשה


אופן הכנה

  1. מפשירים את בצק העלים לילה קודם במקרר לפי הוראות היצרן.
  2. ממיסים בקערה בפולסים במיקרוגל את השוקולד הלבן ומצננים.
  3. מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי המלית ומערבבים.
  4. מעבירים את המלית לשקית זילוף ללא צנטר.
  5. פורסים את בצק העלים וחוצים כל יריעה לשניים ומניחים כל חלק על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה - סה״כ 4 תבניות. כדאי לעבוד בכל פעם רק עם תבנית אחת ולשמור את השאר במקרר כדי שהבצק לא יתחמם, יתרכך ויהפוך קשה לעבודה.
  6. חוצים כל יריעת בצק לשישה ריבועים. בכל ריבוע בצק ובעזרת סכין חדה, מסמנים מסגרת פנימית של 2 ס”מ מבלי שהקצוות יפגשו.
  7. מרימים קצה אחד של המסגרת ומקפלים אותו באלכסון על הפינה שמנגד וחוזרים על הפעולה עם המסגרת השניה, כך נוצרת מסגרת ריבועית עם שני קצוות מפותלים על ריבוע בצק.
  8. מברישים את המסגרת שנוצרה, בביצה טרופה.
  9. מזלפים מילוי בנדיבות אל תוך המסגרת הפנימית של הבצק וכך עושים לכל 23 המאפים הנוספים.
  10. אופים את המאפים בתנור למשך כ-25 דקות עד הזהבה.
  11. מצננים על רשת, מסדרים יפה פירות טריים או רק תותים, בוזקים אבקת סוכר ובתאבון!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות