קרמשניט אישי עם טריק
לקחנו מתכון קלאסי של קרמשניט והפכנו אותו לאישי והרבה יותר קל להכנה. בזכות הטריק של קיפול הבצק תוכלו גם ליצור צורה מהממת למאפה וגם גומה מושלמת למילוי
לקחנו מתכון קלאסי של קרמשניט והפכנו אותו לאישי והרבה יותר קל להכנה. בזכות הטריק של קיפול הבצק תוכלו גם ליצור צורה מהממת למאפה וגם גומה מושלמת למילוי
- מערכת Foody
- 165 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 638.2 קק״ל 15317.8 קק״לפחמימות 54.9 גרם 1318.1 גרםשומן 39.0 גרם 935.2 גרםנתרן 387.0 מ״ג 9288.8 מ״גחלבון 13.3 גרם 318.8 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 30.4 גרםשומן רווי 17.5 גרם 419.5 גרםכולסטרול 28.4 מ״ג 680.5 מ״גסידן 54.3 מ״ג 1302.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 18.4 מ״גאשלגן 143.7 מ״ג 3450.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 13.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 40 דק׳כולל 13 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות638
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 638.2 קק״ל 15317.8 קק״לפחמימות 54.9 גרם 1318.1 גרםשומן 39.0 גרם 935.2 גרםנתרן 387.0 מ״ג 9288.8 מ״גחלבון 13.3 גרם 318.8 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 30.4 גרםשומן רווי 17.5 גרם 419.5 גרםכולסטרול 28.4 מ״ג 680.5 מ״גסידן 54.3 מ״ג 1302.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 18.4 מ״גאשלגן 143.7 מ״ג 3450.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 13.0 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 13 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 638 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 חבילות בצק עליםסה"כ 2 ק"ג בצק עלים
מלית גבינה
-
500 גרם גבינת שמנתבטמפרטורת החדר
-
500 גרם גבינה כחושה “כנען”בטמפרטורת החדר
-
2 חלמונים M
-
200 גרם שוקולד לבן
-
80גרם או 8 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1/4כוס או 50 גרם סוכר לבן
-
1 ביצה Mטרופה, להברשה
אופן הכנה
- מפשירים את בצק העלים לילה קודם במקרר לפי הוראות היצרן.
- ממיסים בקערה בפולסים במיקרוגל את השוקולד הלבן ומצננים.
- מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי המלית ומערבבים.
- מעבירים את המלית לשקית זילוף ללא צנטר.
- פורסים את בצק העלים וחוצים כל יריעה לשניים ומניחים כל חלק על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה - סה״כ 4 תבניות. כדאי לעבוד בכל פעם רק עם תבנית אחת ולשמור את השאר במקרר כדי שהבצק לא יתחמם, יתרכך ויהפוך קשה לעבודה.
- חוצים כל יריעת בצק לשישה ריבועים. בכל ריבוע בצק ובעזרת סכין חדה, מסמנים מסגרת פנימית של 2 ס”מ מבלי שהקצוות יפגשו.
- מרימים קצה אחד של המסגרת ומקפלים אותו באלכסון על הפינה שמנגד וחוזרים על הפעולה עם המסגרת השניה, כך נוצרת מסגרת ריבועית עם שני קצוות מפותלים על ריבוע בצק.
- מברישים את המסגרת שנוצרה, בביצה טרופה.
- מזלפים מילוי בנדיבות אל תוך המסגרת הפנימית של הבצק וכך עושים לכל 23 המאפים הנוספים.
- אופים את המאפים בתנור למשך כ-25 דקות עד הזהבה.
- מצננים על רשת, מסדרים יפה פירות טריים או רק תותים, בוזקים אבקת סוכר ובתאבון!
אופן הכנה
- מפשירים את בצק העלים לילה קודם במקרר לפי הוראות היצרן.
- ממיסים בקערה בפולסים במיקרוגל את השוקולד הלבן ומצננים.
- מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי המלית ומערבבים.
- מעבירים את המלית לשקית זילוף ללא צנטר.
- פורסים את בצק העלים וחוצים כל יריעה לשניים ומניחים כל חלק על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה - סה״כ 4 תבניות. כדאי לעבוד בכל פעם רק עם תבנית אחת ולשמור את השאר במקרר כדי שהבצק לא יתחמם, יתרכך ויהפוך קשה לעבודה.
- חוצים כל יריעת בצק לשישה ריבועים. בכל ריבוע בצק ובעזרת סכין חדה, מסמנים מסגרת פנימית של 2 ס”מ מבלי שהקצוות יפגשו.
- מרימים קצה אחד של המסגרת ומקפלים אותו באלכסון על הפינה שמנגד וחוזרים על הפעולה עם המסגרת השניה, כך נוצרת מסגרת ריבועית עם שני קצוות מפותלים על ריבוע בצק.
- מברישים את המסגרת שנוצרה, בביצה טרופה.
- מזלפים מילוי בנדיבות אל תוך המסגרת הפנימית של הבצק וכך עושים לכל 23 המאפים הנוספים.
- אופים את המאפים בתנור למשך כ-25 דקות עד הזהבה.
- מצננים על רשת, מסדרים יפה פירות טריים או רק תותים, בוזקים אבקת סוכר ובתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)