ריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צי’פס שהכי כיף לנשנש

שילוב בין עוגת גבינה ושוקולד צ'יפס, שהופך את העוגיות המוכרות לקינוח לא שגרתי ופשוט טעים בטירוף, שאי אפשר להפסיק לאכול!
שילוב בין עוגת גבינה ושוקולד צ'יפס, שהופך את העוגיות המוכרות לקינוח לא שגרתי ופשוט טעים בטירוף, שאי אפשר להפסיק לאכול!
  • קרין גורן
  • 86 צפיות
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    109
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 108.8 קק״ל 2175.6 קק״ל
    פחמימות 0.8 גרם 16.4 גרם
    שומן 10.8 גרם 215.4 גרם
    נתרן 19.5 מ״ג 389.2 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 43.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 139.2 גרם
    כולסטרול 59.5 מ״ג 1190.8 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 445.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 8.8 מ״ג 176.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    109
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 108.8 קק״ל 2175.6 קק״ל
    פחמימות 0.8 גרם 16.4 גרם
    שומן 10.8 גרם 215.4 גרם
    נתרן 19.5 מ״ג 389.2 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 43.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 139.2 גרם
    כולסטרול 59.5 מ״ג 1190.8 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 445.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 8.8 מ״ג 176.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור

מתכון לריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות, מתכון סופר קל ומהיר להכנה, בלי וויתור על הטעם הנפלא! אני אוהבת להכין אותו למשפחה שלי בכל הזדמנות, לאירוח, לימי הולדת, ובמיוחד בחג החלב: חג השבועות.

מצרכים

מצרכים


plus minus

ריבועי גבינה


אופן הכנה

  1. פורסים את בצק השוקולד לפרוסות דקות, מניחים בצפיפות בתבנית עם נייר אפייה ומהדקים בידיים לשכבה אחידה.
  2. אופים ב-180 מעלות 20 דקות, להתייצבות.
  3. טורפים קרם מסקרפונה וביצים לתערובת אחידה.
  4. מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את הקרם על התחתית (זהירות! חם).
  5. פורסים את נקניק הווניל לפרוסות דקות ומניחים בצפיפות על הגבינה בעדינות.
  6. מחזירים לתנור ל-30 דקות נוספות בחום של 180 מעלות, להשחמה.
  7. מצננים לפני שפורסים ואוכלים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      פנינה

      מהיכן משיגים את הבצק שוקולד ציפס. והאם זה בהכשרים מהודרים. לא שמעתי על זה .ואם יש גם פרווה לאלרגים לחלב.

        Avatar
        מאיה הבלין

        לא מדובר בבצק של חברה ספציפית. את המוצר ניתן למצוא לפעמים בסופרים או חנויות שמתמחות באפיה. אם לא מצאת, אפשר להכין את המתכון גם מבצק עוגיות פשוט שמכינים בבית. בהצלחה!

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות