שוקי עוף בתנור עם דבש, לימון ואורגנו

מחפשים מתכון של שוקי עוף בקלי קלות? הנה אחד כזה, כל מה שאתם צריכים זה חמש דקות וחמישה מרכיבים שיש לרובנו בבית ויש לכם שוקי עוף טעימים ומרשימים ברמות. בתיאבון
מחפשים מתכון של שוקי עוף בקלי קלות? הנה אחד כזה, כל מה שאתם צריכים זה חמש דקות וחמישה מרכיבים שיש לרובנו בבית ויש לכם שוקי עוף טעימים ומרשימים ברמות. בתיאבון
  • נעמה פלד
  • 88K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    339
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 339.2 קק״ל 2035.4 קק״ל
    פחמימות 214.1 גרם 1284.8 גרם
    שומן 204.7 גרם 1228.5 גרם
    נתרן 456.3 מ״ג 2737.8 מ״ג
    חלבון 196.8 גרם 1181.0 גרם
    סיבים תזונתיים 197.6 גרם 1185.6 גרם
    שומן רווי 197.3 גרם 1183.8 גרם
    כולסטרול 196.1 מ״ג 1176.4 מ״ג
    סידן 226.3 מ״ג 1358.1 מ״ג
    ברזל 196.8 מ״ג 1181.0 מ״ג
    אשלגן 246.9 מ״ג 1481.7 מ״ג
    אבץ 196.1 מ״ג 1176.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    339
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 339.2 קק״ל 2035.4 קק״ל
    פחמימות 214.1 גרם 1284.8 גרם
    שומן 204.7 גרם 1228.5 גרם
    נתרן 456.3 מ״ג 2737.8 מ״ג
    חלבון 196.8 גרם 1181.0 גרם
    סיבים תזונתיים 197.6 גרם 1185.6 גרם
    שומן רווי 197.3 גרם 1183.8 גרם
    כולסטרול 196.1 מ״ג 1176.4 מ״ג
    סידן 226.3 מ״ג 1358.1 מ״ג
    ברזל 196.8 מ״ג 1181.0 מ״ג
    אשלגן 246.9 מ״ג 1481.7 מ״ג
    אבץ 196.1 מ״ג 1176.4 מ״ג
    סגור
מתכוני עוף
נעמה פלד
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה (רוטב)

קישוט


אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה.
  2. מכניסים את שוקי העוף (הפולקעות) לשקית.
  3. שופכים לתוך השקית את המשרה, משקשקים קצת כדי שהעוף יצופה בחומרי המשרה ומכניסים למקרר. כמה זמן במקרר? כמה זמן שיש לכם. ניתן להכניס לחצי שעה, ניתן להכניס לכמה שעות או אפילו ללילה שלם. כמה שיותר הרי זה משובח.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  5. מצפים תבנית בנייר אפייה, עורכים את שוקי העוף בתבנית, לתוך השקית שופכים חצי כוס מים, משקשקים היטב עד שכל הרוטב יורד מדפנות השקית ושופכים לתבנית. מקשטים את העוף בלימונים חתוכים. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים שעה.

    עוף קיץ דבש אורגנו שום לימון
    מקשטים בפרוסות לימון שהופכות לסוכריות באפייה

  6. לאחר שעה מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות, מסירים את נייר הכסף ואופים עוד חצי שעה עד שהפולקעות מקבלות גוון שזוף ויפה.
  7. אוכלים עם תפוחי אדמה או אורז.
    עוף קיץ לימון אורגנו שום דבש נעמה פלד
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים