שטרודל אגוזים של פעם

שטרודל אגוזים מטריף ועשיר בלי לעבוד קשה. כל אחד חייב מתכון אחד מוצלח כזה לפחות במאגר שלו, תהנו ואל תשכחו להשאיר גם לאורחים!
שטרודל אגוזים מטריף ועשיר בלי לעבוד קשה. כל אחד חייב מתכון אחד מוצלח כזה לפחות במאגר שלו, תהנו ואל תשכחו להשאיר גם לאורחים!
  • יעל רבינוביץ
  • 606 צפיות
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 5 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    114
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 113.8 קק״ל 17071.2 קק״ל
    פחמימות 14.9 גרם 2232.4 גרם
    שומן 5.1 גרם 761.4 גרם
    נתרן 28.6 מ״ג 4286.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 227.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 132.1 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 297.4 גרם
    כולסטרול 3.4 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 6.5 מ״ג 976.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 74.8 מ״ג
    אשלגן 50.6 מ״ג 7584.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 41.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 5 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    114
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 113.8 קק״ל 17071.2 קק״ל
    פחמימות 14.9 גרם 2232.4 גרם
    שומן 5.1 גרם 761.4 גרם
    נתרן 28.6 מ״ג 4286.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 227.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 132.1 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 297.4 גרם
    כולסטרול 3.4 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 6.5 מ״ג 976.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 74.8 מ״ג
    אשלגן 50.6 מ״ג 7584.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 41.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

מריחה

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי הבצק לבצק אחיד. מכסים את הבצק ומקררים במקרר 4 שעות.
  2. מערבבים בקערה את מצרכי המילוי.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. מחלקים את הבצק ל-15 כדורים.
  5. מניחים כדור בצק בין שני ניירות אפייה ומשטחים בעזרת מערוך למלבן.
  6. מורחים את הריבה על הבצק, מפזרים 3 כפות מהמלית ומטפטפים מעט שמן.

    שטרודל אגוזים
    מורחים את הריבה ומפזרים את תערובת המילוי. צילום: יעל רבינוביץ

  7. מקפלים את קצוות הבצק - העליון והתחתון ומגלגלים קצה אחד מהמלבן עד שמקבלים נחש בצק סגור מכל הכיוונים. חוזרים על הפעולה עם יתר הכדורים.

    שטרודל אגוזים1
    סוגרים את הבצק לנחש. צילום: יעל רבינוביץ

  8. אופים כ-20 דקות להשחמה מעט, כשמתקרר פורסים בעדינות לפרוסות ומפזרים אבקת סוכר לקישוט. בתאבון!
שטרודל אגוזים3
שטרודל אגוזים מעולה. צילום: יעל רבינוביץ
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      סימה ברדוגו

      קוסקוס? להוסיף קוסקוס?

        Avatar
        מערכת Foody

        היי סימה, תודה רבה על עירור תשומת הלב, יש צורך בקוקוס טחון ולא בקוסקוס, תוקן במתכון.

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות