תבשיל בקר בשזיפים

השנה פנקו את האורחים עם תבשיל בקר עסיסי ברוטב שזיפים. תבשיל עשיר בתבלינים מחממים שכדאי להגיש עם פירה או אורז כמנה נהדרת לחג או לכל יום חול
השנה פנקו את האורחים עם תבשיל בקר עסיסי ברוטב שזיפים. תבשיל עשיר בתבלינים מחממים שכדאי להגיש עם פירה או אורז כמנה נהדרת לחג או לכל יום חול
  • מערכת Foody
  • 16 צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    652
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 651.6 קק״ל 6516.5 קק״ל
    פחמימות 38.8 גרם 388.2 גרם
    שומן 22.5 גרם 225.5 גרם
    נתרן 120.6 מ״ג 1205.6 מ״ג
    חלבון 68.6 גרם 686.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 55.8 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 69.4 גרם
    כולסטרול 468.0 מ״ג 4680.0 מ״ג
    סידן 47.6 מ״ג 476.1 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 48.7 מ״ג
    אשלגן 558.4 מ״ג 5584.4 מ״ג
    אבץ 12.2 מ״ג 122.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    652
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 651.6 קק״ל 6516.5 קק״ל
    פחמימות 38.8 גרם 388.2 גרם
    שומן 22.5 גרם 225.5 גרם
    נתרן 120.6 מ״ג 1205.6 מ״ג
    חלבון 68.6 גרם 686.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 55.8 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 69.4 גרם
    כולסטרול 468.0 מ״ג 4680.0 מ״ג
    סידן 47.6 מ״ג 476.1 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 48.7 מ״ג
    אשלגן 558.4 מ״ג 5584.4 מ״ג
    אבץ 12.2 מ״ג 122.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל והגזר בסיר עם שמן זית. מוסיפים את שיני השום הפרוסות ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף.
  2. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהבשר צרוב ומשנה את צבעו מכל הכיוונים.
  3. מוסיפים שזיפים מיובשים, רוטב שזיפים, יין אדום, מלח, פלפל ופפריקה ומערבבים היטב.
  4. מכסים ומביאים לרתיחה.
  5. מערבבים שוב, מנמיכים את עוצמת האש, מכסים ומבשלים כשעתיים נוספות על אש נמוכה עד שהבשר רך. מדי פעם מערבבים ואם חסרים נוזלים מוסיפים מעט מים. כשהבשר רך טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. חג שמח!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות