עוגת טירמיסו פשוטה וטעימה

אוהבים טירמיסו? נסו להכין בבית קינוח שכבות מענג של קרם מסקרפונה ובישקוטי טבולים בקפה משובח. אפשר להכין יום קודם ולשמור במקרר, הקינוח ישתבח עם הזמן
אוהבים טירמיסו? נסו להכין בבית קינוח שכבות מענג של קרם מסקרפונה ובישקוטי טבולים בקפה משובח. אפשר להכין יום קודם ולשמור במקרר, הקינוח ישתבח עם הזמן
  • מערכת Foody
  • 70K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    3783
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3783.0 קק״ל 3783.0 קק״ל
    פחמימות 248.1 גרם 248.1 גרם
    שומן 299.4 גרם 299.4 גרם
    נתרן 75.6 מ״ג 75.6 מ״ג
    חלבון 36.0 גרם 36.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.6 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 195.1 גרם 195.1 גרם
    כולסטרול 885.0 מ״ג 885.0 מ״ג
    סידן 581.2 מ״ג 581.2 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 695.1 מ״ג 695.1 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    3783
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3783.0 קק״ל 3783.0 קק״ל
    פחמימות 248.1 גרם 248.1 גרם
    שומן 299.4 גרם 299.4 גרם
    נתרן 75.6 מ״ג 75.6 מ״ג
    חלבון 36.0 גרם 36.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.6 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 195.1 גרם 195.1 גרם
    כולסטרול 885.0 מ״ג 885.0 מ״ג
    סידן 581.2 מ״ג 581.2 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 695.1 מ״ג 695.1 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
עוגות
מערכת Foody
X

מצרכים

מצרכים


קרם

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת רכה.
  2. מוסיפים את גבינת המסקרפונה, הווניל וגרידת התפוז וממשיכים להקציף לקבלת תערובת אחידה ויציבה.
  3. בינתיים מערבבים את הקפה עם הליקר בצלחת קעורה או בתבנית.
  4. טובלים את הבישקוטי בתערובת ומרפדים תבנית מלבנית שקופה (זכוכית) בגודל 20X30 בשכבה אחידה.
  5. על שכבת הבישקוטי מניחים מחצית מכמות הקרם, וחוזרים על הפעולה בשנית. מסיימים בשכבת קרם.
  6. מכסים את התבנית בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות שעתיים.
  7. לפני ההגשה זורים קקאו לקישוט ומגישים.

    הערות

    • בעת ההכנה גבינת המסקרפונה צריכה להיות בטמפרטורת החדר, ולכן יש להוציאה מהמקרר לפחות שעה לפני ההכנה

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות